Hajrá Kispest!!!
Ez nem esz olyan könnyű mint a múlt heti.
2-2. A hosszabbításban kaptunk gólt Itthon nyerni kell!!
A Honvéd pedig 2-0-ra ég emberelőnyben. Ilyen nincs!! Nehogy már csak egy csapat jusson el a 3. körbe!! Már ha a loki egyáltalán továbbmegy.
A hosszabbításban nagyon nem kellett volna már az a gól,de a Lokinak így is simán tovább kell jutni.
A Kispest meg áhhh.... gyengék voltunk :(
Szép játék volt azért ez a Lokitól!! És teljesen jó ez a eredmény is..! Bár jobb lett volna a 2:1.., de majd itthon megmutatjuk nekik!! remélem alázós meccs lesz ha már kint leszünk :)
A kispesti mentalitást nem értettem ezen a meccsen, mintha most kelltek volna fel és ez a gondolat lett volna ráírva a fejükre? "addig ne szóljatok hozzám, míg meg nem ittam a kávémat" ...
A debrecennek meg gratulálok, kifejezetten jó eredmény, itthon már elég az x is
A kispesti mentalitást nem értettem ezen a meccsen, mintha most kelltek volna fel és ez a gondolat lett volna ráírva a fejükre? "addig ne szóljatok hozzám, míg meg nem ittam a kávémat" ...
A debrecennek meg gratulálok, kifejezetten jó eredmény, itthon már elég az x is
Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért
Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért
+1
Második félidőben egy picit jobb, gondolkodóbb csapat elveri azt a szerb csapatatot...de csak ment az ívelgetés(amiből egy nem volt jó), miután a kaputól 40 méterre megálltak passzolgatni. Én szégyellném magam a helyükben, azt hittem a múltkori két jó meccs után fel lesznek pörögve, de csak az arcuk lett nagy sajna...