A loki meccsét semmi se adja, mert a norvég tulajdonos nem tudott megegyezni egy tv társasággal se, így norvégiában egyik adó se közvetíti ebből következik, hogy magyar se. Neten elvileg a Haon fogja közvetíteni, de természetesen ők se streammel, hanem a történések leírásával.
A honvéd meccsét elvileg az m1 közvetíti.
A loki meccsét semmi se adja, mert a norvég tulajdonos nem tudott megegyezni egy tv társasággal se, így norvégiában egyik adó se közvetíti ebből következik, hogy magyar se.
Szeretem ,amikor olyan emberek lobbiznak a stadionok ellen akik 3 meccsen ha voltak ,és amikor kimennek azon nyavajognak milyen szar állapotok vannak.Egy stadionnak nem csak foci funkciója van még lehet több másra is használni.Ja és ma megmutatjuk a csetnikeknek :). ( 7 busszal megyünk ki )
Az a gond, hogy állami pénzből húznak fel stadionokat, állami pénzből fenntartott csapatok számára. A stadionok kihasználtságáról meg annyit, hogy például a franciáknak is gondot jelent mai napig a vb után, pedig egy kicsit népesebb ország és magasabb az átlagjövedelem.
Pontosan tudom, hogy tulajdonilag nem a Lokié lesz. Ha Anyádék vesznek egy lakást amiben te ingyen lakhatsz, de az ő nevükön van, gondolom szerinted te nem kaptál semmit.
Az meg, hogy eddig is nyomtak csapatokat elég szar érv. Főleg, hogy a Fradikát is elég szépen tolták, hiába akarnak mindig az áldozat szerepében tetszelegni.
Szeretem ,amikor olyan emberek lobbiznak a stadionok ellen akik 3 meccsen ha voltak ,és amikor kimennek azon nyavajognak milyen szar állapotok vannak.Egy stadionnak nem csak foci funkciója van még lehet több másra is használni.Ja és ma megmutatjuk a csetnikeknek :). ( 7 busszal megyünk ki )
Na, elkezdték, hajrá Loki!
Stream ugyan nincs, de közvetítések itt találhatók (amik amúgy ellentmondanak kicsit egymásnak :) )
HAON-ÉLŐ – Európa-liga: Strömsgodset vs. DVSC-TEVA | HAON
The official website for European football – UEFA.com
36.perc 0-1 :)
1-2. Egyenlítettek, majd 11esből megint Sidibe.