Egy remek eredmény az úszó vb-ről: Hosszú Katinka világbajnok 200 m vegyesen![h=1][/h]
Es meg a hollandokat is romma vertuk! GG WP
Es meg a hollandokat is romma vertuk! GG WP
Szép volt!!
a tegnapi csaj elődöntővel kapcs...
szeretnék már megélni egy olyan ***** meccset,ahol nem arra kell,hogy elmenjen az erőnk 50%-a,hogy a bírókat meggyőzzük,ne fújjanak már ellenünk..nem csoda,hogy a végére kipurcantunk,a fél csapat kipontozódott,a másik fele meg elfáradt az állandó emberhátrányos védekezésben..köszönjük fina!
Ez majdnem minden sportágban így van. Kicsi ország vagyunk, a sportdiplomáciánk a béka ..... alatt. És ez sajnos még jó ideig nem fog változni szerintem, de ne legyen igazam...
értem én, hogy bírók, meg hazai pálya a spanyoloknak, de a 4ik negyedben illett volna minimum gólt (gólokat) lőni...
így azért nem nagyon lehet döntőbe kerülni, noha 2 és fél negyeden keresztül parádésan játszottunk!
a tegnapi csaj elődöntővel kapcs...
szeretnék már megélni egy olyan ***** meccset,ahol nem arra kell,hogy elmenjen az erőnk 50%-a,hogy a bírókat meggyőzzük,ne fújjanak már ellenünk..nem csoda,hogy a végére kipurcantunk,a fél csapat kipontozódott,a másik fele meg elfáradt az állandó emberhátrányos védekezésben..köszönjük fina!
a fél csapat kipontozódott addigra,a kulcsjátékosaink is többek között,törvényszerű volt a visszaesés..ez a csapat simán nyerhette volna a vb-t,ha nem az elődöntőben keresztezzük a házigazdák útját..a spanyolok folyamatosan kapták az emberelőnyöket,és alig használták ki őket..
Magyarország - horvátország+2 bíró 11:10
szép volt fiúk!!!!