kapcsolj a sport1-re!!!! fagyi vezet a margit ellen!!:))
Ebbe a magyar fociba az amerikai allami love beontese is keves lenne...,de mit vonnak le ebböl a szereplésböl majd az okosok?
Még több állami pénzt a fociba!! :)
Az a durva egyébként, hogy a real madridnak és a barcelonának csak az adótartozása 1,5 milliárd euró. Angol liga, spanyol, olasz liga nagy része szintén el van adósodva. A európai elit foci olajsejkek és orosz oligarchák játszótere lesz, vagy már az. Mert ők bírják pénzelni az egyébként veszteséges klubokat.
azért én kiemelném novotny zoltán vesszőfutását a duna tv-n. ilyen mennyiségű sületlenséget régen hordott össze kommentátor.
őedig novotny-t én pl. szerettem a körkapcsolásos időszakban...de amúgy jah.és még így sem ő teljesített a leggyengébben,ez a szomorú.
Az a durva egyébként, hogy a real madridnak és a barcelonának csak az adótartozása 1,5 milliárd euró. Angol liga, spanyol, olasz liga nagy része szintén el van adósodva. A európai elit foci olajsejkek és orosz oligarchák játszótere lesz, vagy már az. Mert ők bírják pénzelni az egyébként veszteséges klubokat.
Ők állnak a magyar futball élén
az az érdekes, hogy a kétharmadának vállalhatatlan az üzleti eredménye, többnyire, melyek üzletemberek irányítása alatt állnak.
ezen meg egyenesen besírtam:
"Nem különösebben mondható tudatosnak a befektetése, ő maga nyilatkozta a HírTv-nek a döntésről, hogy "Csányi úrral volt egy beszélgetésem, és ő elég gyorsan meggyőzött arról, hogy ez jó dolog. Körülnéztünk, melyek azok a csapatok, amelyek egyáltalán tulajdonost vagy szponzort keresnek"."
a legszomorúbb az,hogy velejéig bepókhálózza a magyar futballt a politika,így aztán ne csodálkozzunk,hogy rothad ez is..más kérdés,hogy mi lenne ezekkel a csapatokkal,ha a politika nem mozgatná az érdekeltségeit..
UEFA Champions League
Vardar1-2 Steaua
UEFA Europa League
Pandurii4-0 Levadia
Omonia1-2 Astra
Vikingur0-4 Petrolul
Én még láttam tavaszal az UEFA ligában a Vidit ahogy kiverte a M.U.és döntőtt játszott a R.M -al , a magyar válogatotatt igaz itt csak halvány emlékeim vannak és TV sem volt apám egyik haverénél néztük ahogy verik a brazilokat nem is tudom lesz e még a magyar foci ujra szemet gyönyörködtettő és sikeres.Akkor tájt még a VB-kijutás nem volt gond ma már az na szépp napott mindenkinek .
Hajrá Magyarok !!!!!
[h=2]Magyarország - Brazília 3 : 1[/h]