Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

vannakszabályok
Válasz tentaculata kommentjére
2013. júl. 25. 22:27

vannakszabályok
Válasz möster kommentjére
2013. júl. 25. 22:34

kapcsolj a sport1-re!!!! fagyi vezet a margit ellen!!:))

lila vagyok,de még a fagyi 95ös menetelését is szívesebben nézem..

dr.drogba
Válasz vannakszabályok kommentjére
2013. júl. 25. 23:31

Ebbe a magyar fociba az amerikai allami love beontese is keves lenne...,de mit vonnak le ebböl a szereplésböl majd az okosok?
Még több állami pénzt a fociba!! :)

NovaTerra
2013. júl. 25. 23:40

Az a durva egyébként, hogy a real madridnak és a barcelonának csak az adótartozása 1,5 milliárd euró. Angol liga, spanyol, olasz liga nagy része szintén el van adósodva. A európai elit foci olajsejkek és orosz oligarchák játszótere lesz, vagy már az. Mert ők bírják pénzelni az egyébként veszteséges klubokat.

nbzmgpkr
2013. júl. 25. 23:43

azért én kiemelném novotny zoltán vesszőfutását a duna tv-n. ilyen mennyiségű sületlenséget régen hordott össze kommentátor.

vannakszabályok
2013. júl. 25. 23:52

őedig novotny-t én pl. szerettem a körkapcsolásos időszakban...de amúgy jah.és még így sem ő teljesített a leggyengébben,ez a szomorú.

Ice-pocó
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. júl. 26. 1:14

Az a durva egyébként, hogy a real madridnak és a barcelonának csak az adótartozása 1,5 milliárd euró. Angol liga, spanyol, olasz liga nagy része szintén el van adósodva. A európai elit foci olajsejkek és orosz oligarchák játszótere lesz, vagy már az. Mert ők bírják pénzelni az egyébként veszteséges klubokat.

nem jáccanak azok....csak zanussinak használják a klubbokat

titcar
Válasz iKeksz kommentjére
2013. júl. 26. 8:07

Ők állnak a magyar futball élén

az az érdekes, hogy a kétharmadának vállalhatatlan az üzleti eredménye, többnyire, melyek üzletemberek irányítása alatt állnak.
ezen meg egyenesen besírtam:
"Nem különösebben mondható tudatosnak a befektetése, ő maga nyilatkozta a HírTv-nek a döntésről, hogy "Csányi úrral volt egy beszélgetésem, és ő elég gyorsan meggyőzött arról, hogy ez jó dolog. Körülnéztünk, melyek azok a csapatok, amelyek egyáltalán tulajdonost vagy szponzort keresnek"."

vannakszabályok
Válasz titcar kommentjére
2013. júl. 26. 8:16

a legszomorúbb az,hogy velejéig bepókhálózza a magyar futballt a politika,így aztán ne csodálkozzunk,hogy rothad ez is..más kérdés,hogy mi lenne ezekkel a csapatokkal,ha a politika nem mozgatná az érdekeltségeit..

feketeparduc
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. júl. 26. 8:59
Élő ügyfélszolgálat