Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

iKeksz
Válasz tentaculata kommentjére
2013. okt. 17. 14:26

Az egész mlsz egy nagy röhej, milliós fizetések a nagy sz@rért rengeteg taggal.

Gaabeesz
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. okt. 17. 14:28

Én azt nem értem miért olyan fontos ez a magyar foci még mindig. Most is tolják bele a pénzt. Továbbra is fogják. Az emberek továbbra is mennek a meccsre, nézik a tévében, érdeklik az érintő cikkek, riportok. Miért?

Eddig is ritkán néztem magyar focit, ezentúl még ritkábban fogok..

zend
2013. okt. 17. 16:14

Én azt nem értem miért olyan fontos ez a magyar foci még mindig. Most is tolják bele a pénzt. Továbbra is fogják. Az emberek továbbra is mennek a meccsre, nézik a tévében, érdeklik az érintő cikkek, riportok. Miért?

Mert van egy rakás csókos,akiknek jól fizető állást lehet és kell kreálni a hűségükért cserébe a szövetségben.Ez a foci dolog meg csak a szükséges rossz hogy meglegyen a látszat hogy csinálnak is valamit.

Ice-pocó
2013. okt. 17. 16:31

Dzsudzsákot figyelte a Juve a holland meccsnél. Kérdés, hogy mit figyelt, a haját?:)
Amógy G. Hiddink jöhet edzőnek! Vele már csak lesz valami. Dél-Kórából vb. 4-et csinált!

Krono
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 17. 16:32

Dzsudzsákot figyelte a Juve a holland meccsnél. Kérdés, hogy mit figyelt, a haját?:)
Amógy G. Hiddink jöhet edzőnek! Vele már csak lesz valami. Dél-Kórából vb. 4-et csinált!

Dél-Koreából a bírók csináltak vb 4-et.

Ice-pocó
Válasz Krono kommentjére
2013. okt. 17. 16:34

Most itt nem mindegy, hogy vízibusz, vagy buz..i visz?:)

zend
Válasz Krono kommentjére
2013. okt. 17. 16:51

Akkor Hiddink mellé hozhatnák azokat a bírókat is,az már úgysem lenne olyan nagy tétel.:)

S0nnyB1ack
2013. okt. 17. 16:52

Azért olyan fontos, mert mint minden dolog ahol nagy pénzek mozognak, ott nagy pénzek is csúsznak, néhányan nagyon-nagyon jól járnak ezekkel a befektetésekkel. Na nem a nézők, rajongók....

NovaTerra
2013. okt. 17. 17:16

Én főleg a nézőkről írtam, gondoltam elsődlegesen. Az világos, hogy vannak, akik érdekeltek, mert jó üzlet számukra. A focisták se hibáztathatóak, mert milliókat fizetnek nekik. Én azt kérdezem, hogy az emberek, a nézők miért kíváncsiak erre még mindig. Azt is megértem, hogy a sport tv igyekszik fenntartani az érdeklődést, a nemzeti sport is, mlsz, stb., mert nekik mind érdekük. Csak az embereknek ennyi még nem volt elég ebből?

Krono
2013. okt. 17. 18:36

Én főleg a nézőkről írtam, gondoltam elsődlegesen. Az világos, hogy vannak, akik érdekeltek, mert jó üzlet számukra. A focisták se hibáztathatóak, mert milliókat fizetnek nekik. Én azt kérdezem, hogy az emberek, a nézők miért kíváncsiak erre még mindig. Azt is megértem, hogy a sport tv igyekszik fenntartani az érdeklődést, a nemzeti sport is, mlsz, stb., mert nekik mind érdekük. Csak az embereknek ennyi még nem volt elég ebből?

Az mlsznek nem érdeke fenntartani az érdeklődést.

Élő ügyfélszolgálat