Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

fejes1988
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. okt. 17. 19:34

Én főleg a nézőkről írtam, gondoltam elsődlegesen. Az világos, hogy vannak, akik érdekeltek, mert jó üzlet számukra. A focisták se hibáztathatóak, mert milliókat fizetnek nekik. Én azt kérdezem, hogy az emberek, a nézők miért kíváncsiak erre még mindig. Azt is megértem, hogy a sport tv igyekszik fenntartani az érdeklődést, a nemzeti sport is, mlsz, stb., mert nekik mind érdekük. Csak az embereknek ennyi még nem volt elég ebből?

Szenvedély és hit.

Thorles
Válasz tentaculata kommentjére
2013. okt. 18. 13:39
AlcoholPro
Válasz djeleven kommentjére
2013. nov. 15. 23:32

Görög-román 3-1
Ukrán-francia 2-0

Sovány vigasz, de legalább ez a két ******************************** retek sem lesz ott a vébén! :cool:

Thorles
2013. dec. 1. 19:14

Ez se volt semmi. Rajos beáll a Haladásban,40 mpvel később első megmozdulásból lerántja a fehérvárit és kap egy pirosat...

Koszka9999
Válasz Thorles kommentjére
2013. dec. 2. 13:25

Ez se volt semmi. Rajos beáll a Haladásban,40 mpvel később első megmozdulásból lerántja a fehérvárit és kap egy pirosat...

Ilyen is csak a mennyei bajnokságban fordulhat elő :)

Thorles
2013. dec. 2. 14:26

Anno valamelyik délszláv válogatott meccsén volt, hogy becserélték a játékost és 47 másodperccel később lerúgott valakit olyan durván, hogy azonnal pirosat kapott. És mivel a válogatott kikapott, a reptéren ő volt az egyetlen, akit megtapsolt a közönség, mivel ő harcolt értük :D

Slynzor
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 2. 16:20

Görög-román 3-1
Ukrán-francia 2-0

Sovány vigasz, de legalább ez a két ******************************** retek sem lesz ott a vébén! :cool:

Hát ez nem jött be. :) Én is utálom a franciákat, de még így is inkább az ő meccsüket fogom megnézni, mint ha az ukránok jutottak volna ki.

Thorles
2013. dec. 10. 20:46

Jól hallottam, hogy a meccs játékosa az ausztrál kapus lett, mert csak 39 gólt kapott?

Bodza18
Válasz Thorles kommentjére
2013. dec. 10. 21:57

Jól hallottam, hogy a meccs játékosa az ausztrál kapus lett, mert csak 39 gólt kapott?

Valóban ő lett, de nem azért mert "csak" 39 gólt kapott, hanem mert mellette sokat és olykor igen nagyokat védett. Ilyen erőkülönbség mellett nagy dolog!
Emlékszem az 1998.06.06-ai MTK-Békéscsaba meccsre (nekünk, csabaiaknak az utolsó NBI-es meccsünk volt akkor, hiszen kiestünk az élvonalból). 5-0-ra kaptunk ki. A meccs legjobbja a kapusunk volt (Babócsy Bandi, ha jól emlékszem). 5 kapott gól mellett minimum 10 ziccert védett...

The Trooper
2013. dec. 13. 16:41

A női kézilabda világbajnokságon az utolsó csoportmeccsünket játsszuk 17:00-kor a németek ellen. Hajrá Magyarok!

Élő ügyfélszolgálat