Én főleg a nézőkről írtam, gondoltam elsődlegesen. Az világos, hogy vannak, akik érdekeltek, mert jó üzlet számukra. A focisták se hibáztathatóak, mert milliókat fizetnek nekik. Én azt kérdezem, hogy az emberek, a nézők miért kíváncsiak erre még mindig. Azt is megértem, hogy a sport tv igyekszik fenntartani az érdeklődést, a nemzeti sport is, mlsz, stb., mert nekik mind érdekük. Csak az embereknek ennyi még nem volt elég ebből?
Mechanika zh lvl elte - BMEme.hu Kreatív :)
Görög-román 3-1
Ukrán-francia 2-0
Sovány vigasz, de legalább ez a két ******************************** retek sem lesz ott a vébén! :cool:
Ez se volt semmi. Rajos beáll a Haladásban,40 mpvel később első megmozdulásból lerántja a fehérvárit és kap egy pirosat...
Ez se volt semmi. Rajos beáll a Haladásban,40 mpvel később első megmozdulásból lerántja a fehérvárit és kap egy pirosat...
Anno valamelyik délszláv válogatott meccsén volt, hogy becserélték a játékost és 47 másodperccel később lerúgott valakit olyan durván, hogy azonnal pirosat kapott. És mivel a válogatott kikapott, a reptéren ő volt az egyetlen, akit megtapsolt a közönség, mivel ő harcolt értük :D
Görög-román 3-1
Ukrán-francia 2-0
Sovány vigasz, de legalább ez a két ******************************** retek sem lesz ott a vébén! :cool:
Jól hallottam, hogy a meccs játékosa az ausztrál kapus lett, mert csak 39 gólt kapott?
Jól hallottam, hogy a meccs játékosa az ausztrál kapus lett, mert csak 39 gólt kapott?
A női kézilabda világbajnokságon az utolsó csoportmeccsünket játsszuk 17:00-kor a németek ellen. Hajrá Magyarok!