Azt hogy szakmailag mit tud honnan tudjátok ? Ott volt valaki az edzésein a taktikai értekezletein? 2szeres bajnok edző, kupagyőztes 2szer . Az eredményei jók . Viszont a kommunikációja , megjelenése , fellépése miatt 10ből 9 embernek unszimpatikus. Nekem az izraeliek elleni kiesés óta nem szimpatikus , akkor is még neki állt feljebb h ők kijutottak stb , inkább behúzta volna a farkát mert az extra égés volt . A nyilatkozataiban is mindig hárítja a felelősséget másba keresi a hibát.
vicc kb ez a csóka, azok mellett a nevek mellett akik be voltak dobva a kalapba.
Ettől függetlenül lehet vele is kijutunk EB-re, mivel igy hogy több résztvevő lesz, kb az nem jut majd ki aki nem akar.
Dömének jobban örültem volna akkor már...
Dilletáns ez a vezetőség, nincs rá jobb szó.
Mondjuk miért is lepődnénk meg, mikor Tarsoly Csaba úr is elnökségi tag, aki ugye a Győri Eto Fc elnöke is egyben.
Itt (is) már minden az összefonódásról szól? :/
Leesett az állam, mikor bemutatták az új szövetségi kapitányt, Pintér Attila személyében.
Véleményt még most inkább nem mondok, így hirtelen felindulásból.
Gondolom ti is megdöbbentetek, vélemény?
vicc kb ez a csóka, azok mellett a nevek mellett akik be voltak dobva a kalapba.
Ettől függetlenül lehet vele is kijutunk EB-re, mivel igy hogy több résztvevő lesz, kb az nem jut majd ki aki nem akar.
Dömének jobban örültem volna akkor már...
Nemzetközi szinten komolytalan szakmailag, a Montpellier kiverésén túl semmit nem tud felmutatni, itt nem a magyar bajnokságot kell majd megnyerni, hanem az EB-re kijutni.
Amugy bárcsak idén is Montpelliert vertek volna a klubcsapataink ha már azt igy ledegradálod.Itt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el. Francia bajnokcspat volt kb az utóbbi 15 év legnagyobb skalpja.A külföldi középkategóriás edzők egy fikarcnyit se jobbak mint a magyarok , top edzsőre mint Csányi is mondta h nincs pénz vagy nincs is motivációja ide jönni. Sousát Bölönit én is szivesebben megnéztem volna szivesebben mint Pinyőt de hátha .
A véleményem az hogy bunkó, ezért ne képviselje Magyarországot! Szakmailag nem szeretném megítélni.
AItt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el.
Amugy bárcsak idén is Montpelliert vertek volna a klubcsapataink ha már azt igy ledegradálod.Itt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el. Francia bajnokcspat volt kb az utóbbi 15 év legnagyobb skalpja.A külföldi középkategóriás edzők egy fikarcnyit se jobbak mint a magyarok , top edzsőre mint Csányi is mondta h nincs pénz vagy nincs is motivációja ide jönni. Sousát Bölönit én is szivesebben megnéztem volna szivesebben mint Pinyőt de hátha .