Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

matteo85h
Válasz LAKATOSKLAUS kommentjére
2013. dec. 19. 10:58

Azt hogy szakmailag mit tud honnan tudjátok ? Ott volt valaki az edzésein a taktikai értekezletein? 2szeres bajnok edző, kupagyőztes 2szer . Az eredményei jók . Viszont a kommunikációja , megjelenése , fellépése miatt 10ből 9 embernek unszimpatikus. Nekem az izraeliek elleni kiesés óta nem szimpatikus , akkor is még neki állt feljebb h ők kijutottak stb , inkább behúzta volna a farkát mert az extra égés volt . A nyilatkozataiban is mindig hárítja a felelősséget másba keresi a hibát.

Nemzetközi szinten komolytalan szakmailag, a Montpellier kiverésén túl semmit nem tud felmutatni, itt nem a magyar bajnokságot kell majd megnyerni, hanem az EB-re kijutni.

naggeri
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 19. 11:09

vicc kb ez a csóka, azok mellett a nevek mellett akik be voltak dobva a kalapba.
Ettől függetlenül lehet vele is kijutunk EB-re, mivel igy hogy több résztvevő lesz, kb az nem jut majd ki aki nem akar.
Dömének jobban örültem volna akkor már...

Koszka9999
Válasz matteo85h kommentjére
2013. dec. 19. 11:11

Dilletáns ez a vezetőség, nincs rá jobb szó.

Mondjuk miért is lepődnénk meg, mikor Tarsoly Csaba úr is elnökségi tag, aki ugye a Győri Eto Fc elnöke is egyben.

Itt (is) már minden az összefonódásról szól? :/

buktar
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 19. 11:16

Leesett az állam, mikor bemutatták az új szövetségi kapitányt, Pintér Attila személyében.

Véleményt még most inkább nem mondok, így hirtelen felindulásból.

Gondolom ti is megdöbbentetek, vélemény?

A véleményem az hogy bunkó, ezért ne képviselje Magyarországot! Szakmailag nem szeretném megítélni.

Shaikon
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 19. 11:47

vicc kb ez a csóka, azok mellett a nevek mellett akik be voltak dobva a kalapba.
Ettől függetlenül lehet vele is kijutunk EB-re, mivel igy hogy több résztvevő lesz, kb az nem jut majd ki aki nem akar.
Dömének jobban örültem volna akkor már...

Döme nem ér rá ő inkább dedikál mostanában :)

Majka - Zen

LAKATOSKLAUS
Válasz matteo85h kommentjére
2013. dec. 19. 12:51

Nemzetközi szinten komolytalan szakmailag, a Montpellier kiverésén túl semmit nem tud felmutatni, itt nem a magyar bajnokságot kell majd megnyerni, hanem az EB-re kijutni.

És a magyar klubcsapatok kereteivel ki verne ki nagyobb kaliberű csapatokat ? Egy Hiddink szerinted bejutna a BL csoportkörbe és ott megverné a PSG-t maradjunk francia csapatnál ? Hol éltek ti ? Ez a magyar válogatott keret egy alsó-közép kategóriás szar. Ennyi van benne nem több nincs topbajnokságba egy darab stabil kezdő játékosunk . Én bizok valamiben hátha feladni nem lehet Lettország, Szlovákia is kijutott nekünk is kilehetne nagy mákkal.

Akkor volt lenne lett vna esélyünk mikor Dzsudzsák , Szalai , Gera , Huszti Juhász egy jó Rudolf (nem ez a fos) magyarul a legjobbak stabil kezdők voltak a csapataikba egyszerre. Ez kb a Holland-Magyar 5-3 nal volt bar itt se volt Szalai és Huszti. De az Nb 1 ből válogatott játékosokkal nem lehet komoly eredményt elérni

LAKATOSKLAUS
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 19. 12:55

Amugy bárcsak idén is Montpelliert vertek volna a klubcsapataink ha már azt igy ledegradálod.Itt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el. Francia bajnokcspat volt kb az utóbbi 15 év legnagyobb skalpja.A külföldi középkategóriás edzők egy fikarcnyit se jobbak mint a magyarok , top edzsőre mint Csányi is mondta h nincs pénz vagy nincs is motivációja ide jönni. Sousát Bölönit én is szivesebben megnéztem volna szivesebben mint Pinyőt de hátha .

LAKATOSKLAUS
Válasz buktar kommentjére
2013. dec. 19. 12:56

A véleményem az hogy bunkó, ezért ne képviselje Magyarországot! Szakmailag nem szeretném megítélni.

A megnyilvánulásai azok ez tény nem lehet vele vitatkozni.

Krono
2013. dec. 19. 14:08

AItt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el.

Ha nem látod át a dolgokat, akkor legalább ne hangoztasd a hülyeségeidet.

Nottobe
2013. dec. 19. 14:19

Amugy bárcsak idén is Montpelliert vertek volna a klubcsapataink ha már azt igy ledegradálod.Itt volt a nagy Moniz, Gomes ló****t nem értek el. Francia bajnokcspat volt kb az utóbbi 15 év legnagyobb skalpja.A külföldi középkategóriás edzők egy fikarcnyit se jobbak mint a magyarok , top edzsőre mint Csányi is mondta h nincs pénz vagy nincs is motivációja ide jönni. Sousát Bölönit én is szivesebben megnéztem volna szivesebben mint Pinyőt de hátha .

Mikor is volt a Montpellier bajnok?

Élő ügyfélszolgálat