Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

feketeparduc
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. okt. 12. 14:20

személyeskedésik ne nagyon menjetek, mert akkor moderálnom kell és nagyon nem lesz rá időm holnap, kössz :D

Nem lesz mit én itt befejeztem örültem hogy végre 1-olyan meccset láttam a Magyar válogatottól amiért nem kell a román ismerőseim előtt szégyenkezek .Az ilyen rezso gyerekekkel meg befejeztem inkább játszom az unokámmal a parkban , mint hogy leálljak vitatkozni ,lehet ez volt az utolsó beirásom itt az akadémián pace !

Daru
Válasz tentaculata kommentjére
2014. okt. 12. 15:22

Rezső, te nagyon okos! Legalább ismernéd a kijutás feltételeit... ugyanis minden csoport harmadik pót selejtezőt játszik (leszámítva a legjobb csoport harmadikot mert az a csapat egyenes ágon kijut)! Azaz a pót selejtezőhöz nem kell "előkelő" harmadiknak lennünk....

Szerintem rántsál párat picurkán :) :).

Palesz76
2014. okt. 12. 17:32

Sajnos velem együtt senki nem írta le:
Szép volt Berki Krisztián- harmadszor lett világbajnok lólengésben!

Rezsó Pro
Válasz Daru kommentjére
2014. okt. 12. 23:15

Rezső, te nagyon okos! Azaz a pót selejtezőhöz nem kell "előkelő" harmadiknak lennünk....

Szerintem rántsál párat picurkán :) :).

Rárántottam a kedvedért hogy nyugodt legyél :)
Pót selejtezőkben is jók vagyunk nagyon :)
De ahogy előzőekben is leírtam sajnos nem leszünk a top3 ban :( :( :(

Palesz76
2014. okt. 13. 23:19

Izland- Hollandia 2:0 !!
Én még emlékszem 10-15 éve egy mindenkitől 5-6 gólt kapó izlandi csapatra!
Hova fejlődtek , amíg mi a langyos vízben áztatjuk magunkat!

Rezsó Pro
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. okt. 13. 23:31

Izland- Hollandia 2:0 !!
Én még emlékszem 10-15 éve egy mindenkitől 5-6 gólt kapó izlandi csapatra!
Hova fejlődtek , amíg mi a langyos vízben áztatjuk magunkat!

2011 ben még mi is 4 et rúgtunk nekik!
Valóban ők nagyon sokat fejlődtek az utóbbi években, talán meg kéne vizsgálni mit csinálnak másképp mint mi.
[video=youtube;aUTyRL7Oi8Q]https://www.youtube.com/watch?v=aUTyRL7Oi8Q#t=147[/video]

VTomi24
2014. okt. 14. 20:28

Sziasztok! Valaki nem tudja megmondani, milyen linken nézhető a mai meccs külföldről? M1-et nem tudom nézni. Köszi!
Találtam:)

Rezsó Pro
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. okt. 14. 22:46

Nevetséges 0-1 :))
kb azért emelték fe a kijutók számát hogy jobban lehessen bundázni!
Németek 3 meccs után 4.-ek :) sima csoport elsők lesznek ;) Hollandia 3 meccs után 3 pontos de simán meg fogja előzni a két 9 pontost:))
vicc az egész ahogy a poker is!!!
visszatérve a helyezésre:
Északíreket már nem fogjuk megelőzni, Románok jobbak, Görögök jobbak. Fiinek szerintem jobbak de max flip. akkor milyen 3. helyről beszélünk gyerekek???

Krono
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. okt. 14. 23:30

Nem unod még?

Rezsó Pro
Válasz Krono kommentjére
2014. okt. 15. 7:39

Nem unod még?

De már nagyon unom! Azt hogy 20 éve folyamatosan megy a parasztkábítás hogy most kijutunk van esély stb és még mindig van olyan ember aki ezt beveszi!
Szívesen meghallgatom hogy hogy és kitől fogjuk begyűjteni a pontokat a csoportban.
Mert szerintem reálisan nézve ez max így lesz:

De lehet még én is naiv voltam és a katicának is több pontja lesz mint nekünkImage

Élő ügyfélszolgálat