Egyébként tényleg kb. ez a realitás.
De már nagyon unom! Azt hogy 20 éve folyamatosan megy a parasztkábítás hogy most kijutunk van esély stb és még mindig van olyan ember aki ezt beveszi!
Szívesen meghallgatom hogy hogy és kitől fogjuk begyűjteni a pontokat a csoportban.
Mert szerintem reálisan nézve ez max így lesz:
De lehet még én is naiv voltam és a katicának is több pontja lesz mint nekünk
ez a minimum nem a maximum, de biztos Te is így gondoltad csak annyira magyar foci ellenes vagy, hogy még ezt is benézted. Éld csak magad bele a maximumba és sopánkodj, ha túlteljesítjük. .
Kitöröltem innen pár hsz-t, a véleményeket el lehet mondani kulturáltan, de a személyeskedést és kárörvendést ha lehet hagyjátok meg otthonra.
A mi világbajnokunk győztes gyakorlata! Le a kalappal, tökéletes gyakorlat! Gratulálok!
Krizstian Berki PH 2014 Worlds EF - YouTube
a mi világbajnokunk győztes gyakorlata! Le a kalappal, tökéletes gyakorlat! Gratulálok!
krizstian berki ph 2014 worlds ef - youtube
Mennyivel másabb volt egy ilyen eredmény után lefeküdni este! ;)
Azt nem mondom, hogy szép volt fiúk, de legalább eredményes! Viszont fegyelmezettek voltunk az biztos. Ha majd elhisszük, hogy nem kell mindenkit túltisztelni, könnyebben jönnek majd az eredmények is. Hajrá Magyarország!!!
Szerintem a védelem jobban zár mint eddig és fejben is erősebbek vagyunk, kapura lövéseink továbbra sincsenek, de mindennek az alapja egy jó védelem. Nagyobb önbizalommal játszunk ami nagyon fontos, Dzsudzsák tényleg vezér volt, Szalaiban csalódtam, de lényeg, hogy nyertünk. Csak így tovább!
A meccset nem láttam sajnos, de látom jó az öreg a háznál Gera Zoli lőtte a győztes gólt! A görögöknél meg nagy a baj, ha Feröer is verte őket idegenben!