Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

WINAMAXDONK
Válasz tentaculata kommentjére
2014. nov. 15. 14:53

Amugy ha Pali nem vállalja továbbra is amit én is szeretnék , én kövezzetek meg de megpróbálnám aDr.Mezey-Mészöly Kálmán kettőst a 82es és 86os kapitány duettben ők már tudják milyen egy vb illata tapasztalat ,szaktudás.

BelaKecske
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. nov. 15. 16:11

kövezzetek meg de megpróbálnám aDr.Mezey-Mészöly Kálmán kettőst a 82es és 86os kapitány duettben ők már tudják milyen egy vb illata tapasztalat ,szaktudás.

a megkövezés ajándék ahhoz képest, ami ezért az ötletért járna.

Krono
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. nov. 15. 16:24

Azért azt sejteni lehetett, hogy a görögök nem lesznek túl acélosak, és hogy a románokat meglehet szorongatni. Ha Dárdai maradna a kapitány, akkor szerintem kijutnánk. Nem elsősorban azért, mert akkora szaktudása lenne, hanem mert mentálisan tud olyan pluszt adni a csapatnak, amit egy magyar edző nem(úgy értve, aki itthon dolgozik). Remélem marad.

VTomi24
Válasz Krono kommentjére
2014. nov. 15. 17:03

Azért azt sejteni lehetett, hogy a görögök nem lesznek túl acélosak, és hogy a románokat meglehet szorongatni. Ha Dárdai maradna a kapitány, akkor szerintem kijutnánk. Nem elsősorban azért, mert akkora szaktudása lenne, hanem mert mentálisan tud olyan pluszt adni a csapatnak, amit egy magyar edző nem(úgy értve, aki itthon dolgozik). Remélem marad.

Egyetértek, de úgy mondta csak 3 meccsre szól a megbízása, szóval sztem mindenki fogja sajnálni, de nem fog maradni:(

Wasserstein
Válasz Krono kommentjére
2014. nov. 15. 18:52

Azért azt sejteni lehetett, hogy a görögök nem lesznek túl acélosak.

Ahol Ranieri van, ott sok jóra nem lehet számítani. Hihetetlen ez az ember, bármilyen sikeres csapatot képes tönkretenni. És mindezért óriási pénzeket akaszt le. Valencia, Athletico Madrid, Chelsea, Juve, Inter, Monaco, Görög válogatott. Nem győzték elzavarni. Hasonló arcok még: Fabio Capello, Sven-Göran Eriksson is. Állandóan minőségi csapatokhoz hívják őket rekord fizetésekért. Szétbarmolják a csapatot, felmarkolják a pénzeket, és irány is a következő áldozat. Képtelen vagyok felfogni, h mit látnak bennük!? A futball világ parazitái.
Azt még megértem, h egy kisebb ország futballja erősen belterjes, de hogy nemzetközi szinten is, az már szégyen.

BelaKecske
2014. nov. 15. 19:00

Capello köbö mindenhol bajnok volt, Eriksson-nak is van jó pár címe.

Ranieri-t én sem értem.

Wasserstein
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. nov. 15. 19:21

Capello köbö mindenhol bajnok volt, Eriksson-nak is van jó pár címe.

Ranieri-t én sem értem.

Hát a Juve bajnoki címét el is vették :P 2008-as angol kapitánysággal durva mélyrepülésbe kezdett.

Eriksson-ra az angol válogatott miatt haragszom, 2004-es EB csúfos kiesést nehéz volt megemészteni:)

De tény, h Ranieri a legalja

van Gerwen
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 15. 19:40

Mennyivel másabb volt egy ilyen eredmény után lefeküdni este! ;)

Én ugyanúgy feküdtem le. Részegen.

junkisa
2014. nov. 15. 19:41

kíváncsi lennék most egy hollandok elleni meccsre Dárdaival a kispadon :)

Krono
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. nov. 15. 19:47

Ahol Ranieri van, ott sok jóra nem lehet számítani. Hihetetlen ez az ember, bármilyen sikeres csapatot képes tönkretenni. És mindezért óriási pénzeket akaszt le. Valencia, Athletico Madrid, Chelsea, Juve, Inter, Monaco, Görög válogatott. Nem győzték elzavarni. Hasonló arcok még: Fabio Capello, Sven-Göran Eriksson is. Állandóan minőségi csapatokhoz hívják őket rekord fizetésekért. Szétbarmolják a csapatot, felmarkolják a pénzeket, és irány is a következő áldozat. Képtelen vagyok felfogni, h mit látnak bennük!? A futball világ parazitái.
Azt még megértem, h egy kisebb ország futballja erősen belterjes, de hogy nemzetközi szinten is, az már szégyen.

Capello qrva jó, Romával végigverték a Serie A-t a 3-4-1-2vel (ill. 4-3-1-2vel), pedig akkoriban nem Seedorfok ücsörögtek az ellenfelek kispadján, meg nem zselézett hajú színészek szaladgáltak mindenhol.

A görögöknél szerintem elsősorban a kerettel van a gond, próbálnak fiatalítani, de nem nagyon sikerül. Persze egy Feröert oda-vissza kéne verniük.

Élő ügyfélszolgálat