time4revenge
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. szept. 2. 22:13
De rég is vártam már ezt a pillanatot.Cirka 15 éve.:)
dr.drogba
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:15
Moldávokat meg a finneket úgyis megverjük, svédeknek meg Hollandia ellen nem sok esélye van. Szerintem simán meglesz a második hely.
Akkor még nincs meg a 2ik hely.Ahoz a finneknek is meg kell verniük a svédeket+az utsó fordulóban játszanak otthon a már tuti csop. elsö hollandokkal.
Még nagyon messze van a 2ik hely.
Krono
Válasz buktar kommentjére
2011. szept. 2. 22:16
Nekik még 3 meccsük van.
Szép volt fiúk!
Tudom, de a 3ból csak a hollandok ellen nincs esélyük, a másik 2-t valószínűleg behúzzák.
Sziszko0313
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:16
Moldávokat meg a finneket úgyis megverjük, svédeknek meg Hollandia ellen nem sok esélye van. Szerintem simán meglesz a második hely.
+1
Ha a Hollandok komolyan veszik a svédek elleni meccset, akkor simán hozzák. Viszont azért nekünk még teperni kell a 6 pontért. :)
Shaikon
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. szept. 2. 22:19
Most de jó lenne ha a hollandoknál nyertünk volna.
dr.drogba
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:20
Tudom, de a 3ból csak a hollandok ellen nincs esélyük, a másik 2-t valószínűleg behúzzák.
LoL,akkor 3ik hely van csak meg....
redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:23
Úgy gondolok hogy a svédek nem fogják megkapni a 2. helyet a hollandoktól? :)
OldRknight
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. szept. 2. 22:24
Akkor még nincs meg a 2ik hely.Ahoz a finneknek is meg kell verniük a svédeket+az utsó fordulóban játszanak otthon a már tuti csop. elsö hollandokkal.
Még nagyon messze van a 2ik hely.
Nem kell megverni őket a finneknek, elég az x is ha a hollandok megrakják őket (ráadásul rühellik egymást). Azért a Hollandok nemhiszem hogy leadják , eddig mindig 100%osan mentek tovább. Szóval most nekünk elvileg könyebb a szitu.