Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Krono
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 2. 22:24

Úgy gondolok hogy a svédek nem fogják megkapni a 2. helyet a hollandoktól? :)

Szerinted mit akarnának a hollandok? Hogy egy esetleges erős svéd csapat legyen az eb-n, vagy egy gyengébb magyar? :)

Arról nem is beszélve, hogy Hollandiában nem elfogadható, ha csak úgy leadogatják a pontokat..

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:27

Szerinted mit akarnának a hollandok? Hogy egy esetleges erős svéd csapat legyen az eb-n, vagy egy gyengébb magyar? :)

Arról nem is beszélve, hogy Hollandiában nem elfogadható, ha csak úgy leadogatják a pontokat..

Hidd el nekem a svédek ajánlatát fogadnák el a hollandok nem a magyart. :)

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2011. szept. 2. 22:31

ez nem elfogadás kérdése hanem üzlet. Mindenki leadja a pontot a "havernak". Akit érdekelnek bundákkal kapcsolatos dolgok olvassa a FourFourTwo magazint. Most 4 számba megjelenik egy érdekes cikksorozat erről a témáról.

dr.drogba
Válasz OldRknight kommentjére
2011. szept. 2. 22:45

Nem kell megverni őket a finneknek, elég az x is ha a hollandok megrakják őket (ráadásul rühellik egymást). Azért a Hollandok nemhiszem hogy leadják , eddig mindig 100%osan mentek tovább. Szóval most nekünk elvileg könyebb a szitu.

Legyen igy,csak félek,hogy nekünk ez a kötelező 6pont,ami a 2ik helyhez kell is nagyon necces lesz...(ne legyen igazam)

OldRknight
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. szept. 2. 22:47

Legyen igy,csak félek,hogy nekünk ez a kötelező 6pont,ami a 2ik helyhez kell is nagyon necces lesz...(ne legyen igazam)

Ja hát állítólag a finnek most jók, a fél csapatot lecserélték mióta megcsaptuk őket. Legalábbis a "gépes" Bognár volt a megfigyelő kinn Finnországban és azt mondta:)

Sőt a Hollandoknak nyerni sem kell, elég az x az meg hogy kikapjanak selejtezőn jó rég nem volt példa:)

zavoka
Válasz OldRknight kommentjére
2011. szept. 2. 22:54

ha a Swédek olyan játékot produkálnak a Hollandok ellen mint ellenünk tették, akkor 5 alatt nem ússzák meg :)

Evolution
Válasz zavoka kommentjére
2011. szept. 2. 23:13

Szép volt fiúk!

Zsipali
Válasz Evolution kommentjére
2011. szept. 2. 23:26

Végre. Nem játszottunk jól, de szívüket-lelküket kitették. Szép volt fiúk!

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2011. szept. 2. 23:48

Végre. Nem játszottunk jól, de szívüket-lelküket kitették. Szép volt fiúk!

Igen.Amikor Hajnal kihagyta a 11-est, azt hittem osszeroppan a valogatott ahogyan szokott.Svedek pedig megerdemeltek h kikaptak, nagyon ellazaztak(pedig skandinavokra ez nem nagyon vonatkozik).Ibrakadabra meg nagy 0 volt.

reirreT
Válasz danfiu kommentjére
2011. szept. 3. 3:27

Most értem haza kocsmából még mindig kicsit részegen :)

Szabics gólja mekkora volt már?? HAJRÁ MAGYAROK!!!

Lehet nem jutunk ki, de eddig nem volt jellemző, hogy eltékozolt vezetésről mégis behúzzuk a meccset, most Finnország után itthon a Svédek ellen is sikerült, nagyon régen nem szerettem ennyire nézni a Magyar Válogatottat!

Élő ügyfélszolgálat