Költözzünk thaiföldre! (új felvonás)
Sziasztok! 24 éves vagyok 4 éve pokerezem és 2 éve vagyok megélhetési játékos (sng).Gondolom jópáran elgondolkoztatok már azon hogy milyen lehet tökéletes környezetben élni,"dolgozni", bulizni,. Már akkor eljátszottam a Thaiföldre költözés gondolatával amikor az első magyar blogokat olvasgattam a témában. A környezetemben nem ismerek olyat aki bele merne/tudna vágni egy ekkora kalandba, én pedig egyedül nem mernék nekimenni. Ehhez a dologhoz keresnék most érdeklődőket és ha lennénk páran akkor megbeszélhetnénk a részleteket. Vannak itt az oldaon is jópáran akik voltak már kint, szerintem ők is szívesen segítenek néhány kérdésben.
Szóval akit érdekel írjon!
Vegyél fel skypera. Jelenleg csak "B" terv,ha az itthoni helyzet megkívánja.De ha információt cserélünk az mindkettőnknek jó.
Szia!
Mindenképp megyek 1-2 ismerősömmel szeptember közepén, skypen elérsz, ha valami infóra lenne szükséged!
Engem is érdekelne a dolog
poker18g: nektek van már valami konkrét terv?
Valószínű megyek én is vissza... (voltam tavaly, tavalyelőtt)
Ha valakinek kell info skypen megtalál.
Húha aztán csak óvatosan,könnyű szétesni :D Én elbasztam 5hónapot és alig játszottam ebbe az évbe,tavaly semmi gondom nem volt a motivációval :) Mennyi időre?Havi megélhetés ha egyedül vagy sztem 1000$ alatt nem lehet kihozni,1200már reális talán heti 1partyval
Ezt csak azért írom,hogy ne keljen hazautazni bankroll miatt,főleg ha tetszik.
Szia, engem is érdekel a dolog, vegyél fel skypeon: zsuri86
Engem is érdekelne a dolog
poker18g: nektek van már valami konkrét terv?
Hello
Engem is érdekel a dolog. Légyszi vegyél fel skype-on: vzol111
Szerintem csináljuk azt, hogy bárkit akit érdekel idén ősszel szeptembertől Thaiföld, tegyünk be egy skype csoportba...
Viszont légyszíves ti vegyetek fel bennünket:
petike8765