Biztos elhangzott ez már régebbi topikokban is, és idén tuti nem érintene még egy ilyen kaland, de a jövőben nem kizárt. Mennyibe kerül egy ilyen félév havi szinten + oda-vissza repülő, oltás, akármi?
Biztos elhangzott ez már régebbi topikokban is, és idén tuti nem érintene még egy ilyen kaland, de a jövőben nem kizárt. Mennyibe kerül egy ilyen félév havi szinten + oda-vissza repülő, oltás, akármi?
hazberles 100-120- hatar a csillagos eg
biztositas havi 15
motor havi 15
vizum 70-100 euro
kaja hat ez egyenfuggo, de sztem 100k-t szamolhatsz ra. ha nem jon be a thai kaja, akkor tobbet is. ebbe benne van az hogy veszel a boltba italt, kajakt, etterem, s az is, hogy sokszor nem csak magadnak fizeted a kajat.
visa run - kirandulas, hat egy komolyabb 10 napos mondjuk fulop-sziget 1-2k dolcsi kozott van.
Bulik: ha csajt viszel haza, s kelle erte fizetni, sztem 60 dolcsi a min amit szamolhatsz / de ez nagyon also hangon/ a szorakozohelyeken draga pia, s nyilvan meghivod a csajszit is, ha barbol viszed haza, barpenz, stb.
hazberlesre sokszor 2 havi kauciot kernek.
1500at batran szamolhattok,s abban meg a visa run nincs is benn lebontva. A megindulas is koltseges, repjegy+vizum+oltasok+ erdemes motrot venni /500-1k dolcsi/, akkor altalaban kell szek, asztal, grindelni par dolog, ha nem hozol otthonrol, akkor monitor, ezek is kb 2-300 dolcsiba fajnak.
ha már ott van, akkor kipróbálna sok mindent
hazberles 100-120- hatar a csillagos eg
1500at batran szamolhattok,s abban meg a visa run nincs is benn lebontva. A megindulas is koltseges, repjegy+vizum+oltasok+ erdemes motrot venni /500-1k dolcsi/, akkor altalaban kell szek, asztal, grindelni par dolog, ha nem hozol otthonrol, akkor monitor, ezek is kb 2-300 dolcsiba fajnak.
Kajara meg a BBQ Buffeteket tudom ajanlani,belepot fizetsz 6-10 dollar kozott es annyit eszel amennyit birsz es van sertes csirke is a valogatosabbaknak.Italt azt kulon kell fizetni.
Sziasztok!
Lehet engem is erdekelne a dolog! Még nem biztos .. de légyszives vegyetek fel engem is a skype csoportba!
Köszi
Szerintem ennyi tulzas.
Motort venni felesleges nyug, 2k bathert mar lehet berelni,lakas az persze 4k bathol a csillagos eg.
De ha nem Phuketra mentek,hanem Pattayara ott minden sokkal olcsobb,mondjuk csunyabb es bunosebb is.
En 2008-2009 ben 8 honapot voltam kint,mindennel egyutt 15k usd volt,de voltak olyan xtra koltsegek,hogy lekestem a gepet,uj jegyet kellett vennem(400usd),motortores(600usd),vizumot nem hosszabbitottam(600 usd bunetes),elso honapba szallodaba laktam(1500us),es meg rengeteg hulyeseg ami a tudatlansagom miatt volt,mivel utanna idult el a Thaiföldözés.
Elso honapba kb3-3500 usd ment el,az utolsokban kb 800-1000 bol kenyelmesen kijottem.
jah s 2088, hat az mar fel evtizede volt,
.
Mindig tudtam hogy egy UFO vagy a jövőből :))