Igazatok lehet, már többször mondták, hogy qrva antiszociális vagyok :D
Szia!!tervbe van még vagy már kint vagy ???
Sziasztok!
Ha valaki tervez utazni Thaifoldre/Phuketre, akkor tudom ajanlani figyelmetekbe egy eleg jo repjegyet az Emirates legitarsasagtol.
Ara: 439 euro
Utvonal: Becs-Phuket-Becs
Kb ket hetig el meg az ajanlat, /10 db van/ a jegyeket 2014. szeptemberetol 215. aprilis 30-ig lehet felhasznalni.
Ahogy neztem utazasi idot tekintve is eleg jok a jaratok. Akinek nem gond a becsi indulas, annak eleg jo deal.
Akit erdekel batran keresse bovebb infoert Nagy Balazst /+36204685770/ vagy irjon fb-on nekik https://www.facebook.com/crocodivebuvarbazis?fref=ts Hivatkozzatok nyugodtan ram.
Ui.: Nagy tetelben megvett repjegyek utolso dbjairol van szo, normal ara kb 750-1000 euro ahogy neztem a honlapon idopont fuggvenyeben.
Sziasztok!
Indonéziaban es Ázsiában backpackerkedem, kb 2-3 hetet fogok Thaiföldön tölteni(Bangkok és Phuket tuti) , és expert thaiföldezősöktől szeretném kérdezni, hogy mi az amit nem szabad kihagyni. Illetve, tudnatok-e szallast ajanlani Phuketen? Esetleg tudtok valami jól bejaratott olcso utvonalrol Budapestre? Minden infonak örülök. Ja ës oltásra van szükség? Köszi