nekem idén 9500dollár ment el 5hónap alatt 3k profittal és nem voltam báros csajokért csak 3szor...Hát ha barátnőre el is megy havi 7-9ezer baht.Amit irt mage abba van vmi...Hát ma fagyit akarok,pizzát,hambit stb Kell szünetmentes táp,elromlott ez az,motorral gondok.Szóval mint otthon itt is sok piszli csáré tétellel összejöhet 45-50ezer baht és azt kérded magadtól,hol a lóvém? :D Hát a vízumosdit meg néha beöntéshez lehetne hasonlítani :D Ide menjél oda,ennyi lóvé
jobb otthon, apa anya fizet mindent, neked csak pokizini kell, morisonsba meg még fizetni se kell a csajokért.
A Mage által írt ár az reális lehet, viszont én bőven nem számolnék ennyit csajokra. Gyakorlatilag itt is lehet normális csajokat (nem kurvákat) összeszedni pontúgy mint otthon. Nyilván macerásabb, de nagyjából annak is sima ügynek kéne lenni. A visa run is ott van, hogy el lehet menni a határ mellé 2-3k bahtért, de ha már idáig eljöttél, akkor talán megnéznéd valamelyik környerő országot, ezért van az, hogy azok is igen sokba kerülnek.
Elkészült a skype csoport, akinek info kell, az írjon privátot (skype elérhetőséggel) és hozzáadom a csoporthoz...
Bécs – Bangkok 116.136 Ft ;-)
Bécs - Bangkok (Thaiföld) retúr repjegy 116136 Ft + Ettihad kupón
Bécs – Bangkok 116.136 Ft ;-)
Bécs - Bangkok (Thaiföld) retúr repjegy 116136 Ft + Ettihad kupón
Sziasztok,
február közepétől tervezem, hogy mennék 3-4 hétre Thaiföldre!
- Van aki csatlakozna?
- Van aki kint van, és lenne kedve összefutni?
email: gaborger1989@gmail.com
- Van aki kint van, és lenne kedve összefutni?
Vannak olyan fura emberek, akik szeretnek más emberekkel megismerkedni.
Ha van olyan, aki összefutna veled, akkor az bárkivel összefutna.
Avagy miért találkozna valaki egy idegennel?
Ha csak nem öszvér vagy. :D