Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami OLIMPIA

kanrich_
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 10. 18:45
bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 10. 21:01

Vicces volt Ungvári mérkőzésének utólagos szakmai értékelése.
Miután éppen utaztam, rádióban hallgattam a mérkőzést, ami után a helyszínen lévő segédedző a következőket nyilatkozta:
1. Ungvári akcióját, amit visszaminősítettek kokának, ő maga is így értékelte, tehát rendben van.
2. A 3mp a vége előtti intés egy rossz vicc, ilyet még a világ nem látott.

A repülésiszonya miatt itthon maradt edzője a következőképpen értékelte e két vitás esetet:
1. Szerinte nem volt jogos az akció visszaminősítése.
2. Az intés sajnos teljesen jogos volt, ilyet nem szabad csinálni, Ungvári buta hibát vétett, sjanos saját magát verte meg.

Na ezek után nekem, akinek fogalma sincs a cselgáncs sport szabályrendszeréről csak annyi jön le, hogy egy éremesélyesünk kiesett idő előtt, egy olyan ellenfél ellen, akinél jobb volt. Szomorú, nagyon... Ezért sztem jobban azokat a sportokat, ahol ténylegesen lehet mérni a teljesítményt - ezeknél persze meg jön a doppingolás... Miért is nézek olimpiát?:confused:

Demiro
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 11. 5:09

Jól kezdődött a mai nap! Sidi Péter 6. helyen jutott a férfi légpuskásoknál döntőbe és a dobogóhoz csak 1 kör a hátránya, az első helyhez 3. Talán még az utóbbi is behozható. A döntő 6 órától!

Közben a kézisek is mennek 11-7-re.

Hajrá magyarok!

bojanika
Válasz Demiro kommentjére
2008. aug. 11. 6:28

A kézimeccsen sikerült felébrednem, meg szerintem pár szomszédnak is. Döntetlen a vége, de inkább hagyjuk....

Sidi-nek volt két gyengébb lövése, meglátjuk. Jelenleg 5.

Zoleee
2008. aug. 11. 6:33

A kézimeccsen sikerült felébrednem, meg szerintem pár szomszédnak is. Döntetlen a vége, de inkább hagyjuk....

Sidi-nek volt két gyengébb lövése, meglátjuk. Jelenleg 5.

Már vége van... 4. vagy 5 lett.... Az indiai nyert, kínai 2., a finn 3.

bojanika
Válasz Zoleee kommentjére
2008. aug. 11. 6:35

Már vége van... 4. vagy 5 lett.... Az indiai nyert, kínai 2., a finn 3.

5.
Szép eredmény! Grat!
------------------------------

Hoppáá! Szétlövés van az 5. helyért. :(

--------------------------------

:(:(:(:(:(
6. lett végül, a szétlövés nagyon nem sikerült sajnos.

Demiro
2008. aug. 11. 7:19

Szép eredmény Sidi Pétertől a 6. hely! 3. olimpiáján végre meglett a döntő, és neki még van 2 - igaz, elvileg gyengébb - száma.

Szenvedős volt a női kézi, de lényeg, hogy legalább az egy pont megvan, sokat érhet még a későbbiekben. Lesznek itt még nagy fejreállások a mezőnyben... (Pl. tegnap az Európa bajnok dán férfiak is döntetleneztek Egyiptommal.) Mondjuk a lengyel bírókat megkérdezném, hogy ők melyik meccset nézték...

Persze ugyanők csalták el 4 éve az olimpiai döntőt a dánoknak Korea ellen. Már az egész Csarnok Koreának szurkolt. Alapesetben én nem szoktam nekik, de akkor még én is.

andree
Válasz Demiro kommentjére
2008. aug. 11. 12:04

Ágnes set előnyben(2-4-ről). Remélem behúzza a meccset. Nagyon féltettem ettől a mérkőzéstől. Ha nyer az elég sok lendületet adhat és bármi lehet később.

bojanika
Válasz andree kommentjére
2008. aug. 11. 12:13

Ágnes set előnyben(2-4-ről). Remélem behúzza a meccset. Nagyon féltettem ettől a mérkőzéstől. Ha nyer az elég sok lendületet adhat és bármi lehet később.

Ha van bármi infó légyszi írjad, mert angol tanfolyamon ücsörgök, a Kossuthon meg vmi hírösszefoglaló van közvetítés helyett. Double badbeat. :(

andree
2008. aug. 11. 12:39

A kínai lány elhúzott a második setben, majd elkezdett szakadni az eső.

Élő ügyfélszolgálat