Vállra tudtok valami jót? Azt ritkán sikrül bedurrantani :/
Hy!
Futni nem futnék, rengeteg izomveszteséggel jár plusz eléggé öli a térdet. Otthon végezhető sportnak leginkább a kettlebellt ajánlanám. Ezzel heti 3X15-20 perc nagyon jót tesz. A kettlebell ben ez a legjobb, hogy otthon végezhető meg egyszer kell megvenni. Kezdetnek egy 12KG os at vennék minimum nem tudom mennyi pontosan de szerintem plafon 10 ezer FT. De vannak kettlebell "nyílt" órák ahol az első alkalom ingyen van, elmehetsz egy ilyenre és megnézheted, hogy adja e. Itt meg is nézhetsz róla pár infót! Kettlebell edz
Köszi szépen a segítséget redoubtable!
Ha egeszseges akarsz lenni allokepessegi sportot kell valasztani. Ezek novelik a kitartast is ami az eletben is hasznos. Gyurastol csak lufi leszel es nem birsz felmenni a lepcson meg a seggedet se tudod kitorolni, se az asszonyt megkefelni mert kifulladsz.
Kiegeszitesnek max.
Kajat jol csinaljak ha dietazni akarsz. Amugy nem kivanom megfosztani magam a gasztronomiai elvezetektol!
Ha fogyni akarsz kezdj el mozogni es ne a merleget hanem a tukrot nezegesd mert at fog alakulni az egesz tested.
Egeszeges eletmod melett, gyuras ellen vagyok.
Futas, uszas, bicaj, tanc, tenisz stb..
Talald meg azt ami oromet okoz akkor nem fog nehezedre esni csinalni.
Ha egeszseges akarsz lenni allokepessegi sportot kell valasztani. Ezek novelik a kitartast is ami az eletben is hasznos. Gyurastol csak lufi leszel es nem birsz felmenni a lepcson meg a seggedet se tudod kitorolni, se az asszonyt megkefelni mert kifulladsz.
Kiegeszitesnek max.
Kajat jol csinaljak ha dietazni akarsz. Amugy nem kivanom megfosztani magam a gasztronomiai elvezetektol!
Ha fogyni akarsz kezdj el mozogni es ne a merleget hanem a tukrot nezegesd mert at fog alakulni az egesz tested.
Taplalek kiegeszitoket hanyagold eleg komoly tudas kell ebben a temaban ahhoz h jol csinald.
Kiegeszitesnek max.
Gyurastol csak lufi leszel es nem birsz felmenni a lepcson meg a seggedet se tudod kitorolni, se az asszonyt megkefelni mert kifulladsz.
Ne zavarjon hogy edzett ember is liheg és azért van mert megnövekedik az oxigén felvétel. ezek szerint a te álláspontodban a maratoni futók még véletlenül sem lihegnek .
Persze egy maraton utan biztos liheg egy picit :D
Amugy nem lihegunk mert magas a tudokapacitasunk igy egy levegovetellel tobb oxigenhez jutunk mint az aki a sulyokat emelgeti.
inkább menjünk edzeni trollkodás helyett! Nekem tricepsz nap van ma! Te meg menjél fussál egy kört Csicsi!