Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

csicsi
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 16. 10:31
Maxxxika
Válasz csicsi kommentjére
2012. szept. 16. 10:37

Mi az a CrossFit?

Én mindig is konditerem párti voltam, de azért van abban valami, amit írnak.

redoubtable
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 16. 10:52

Ha nem akarnék egy húshegy lenni akkor ezt sportolnám!

csicsi
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 16. 11:03

Csak azért linkeltem hogy tisztább legyen a kép a konditermi edzésről.

balu999
2012. szept. 16. 11:10

Ennyi erővel akkor mehetne mindenki az erdőre fát pakolni a bátyámhoz :)
Mindenkinek más a célja, ennyi. Attól hogy vki bodyzik még nem feltétlen lövi szét magát. Példának okáért: a terembe járunk vagy 40-en, mégis csak én vok az egyedüli aki hozzá mer nyúlni a koxhoz XD Tehát nem kell azonosítani a koxolást a gyúrással, mert minden sportnál jelen van.

csicsi
Válasz balu999 kommentjére
2012. szept. 16. 11:17

Elolvastad a cikket ? Nem a koxon van a hangsúly, hanem hogy a gépek által irányított mozdulatok, pumpálások miatt szétkúrod az izületeidet és ráadásul az izom amit felszedsz lótúrót sem ér.

balu999
2012. szept. 16. 11:23

Azért mondom hogy ki mire használja az "izmait". Hiába vki 150 kg mint pl Cutler, az erdőn megdöglene 1 óra alatt . De hidd el hogy még a Crossfitt-esek is. ez 1ik ebben erős, a másik abban. Nem is nagyon lehet összehasonlítani ezeket a sportokat. A focit sem lehet a lábtengóval összehasonlítani, hiába labdával játszák :)

balu999
2012. szept. 16. 11:38

Egy kis kombinatív edzés, mindenből van benne :
Under Armour - MMA Hard Workout Motivation - YouTube

Meanmachine
2012. szept. 16. 11:51

bocs hogy offolom a gyúrós topikot :P nem tud valaki BP-n egy jó uszodát? értem ezalatt hogy nem aranyáras, nincs tömegnyomor... és lehetőleg nem túl messze a belvárostól. hajóst, csaszit nem preferálom

vadallat
2012. szept. 16. 12:53

én azt olvastam hogy nem szabad túledzeni, nem az idő számít, hanem az intenzitás: ne edzz 2 órán át, de abban az egy órában adj bele mindent. 1 óra utána amúgy is csökken a tesztoszteron szint...

Élő ügyfélszolgálat