Póker Fórum Archívum > Minden más > Mit sportoljunk? / Hogyan fogyjunk?

balu999
Válasz redoubtable kommentjére
2012. szept. 6. 16:37

Most értem haza bicepsz edzésről, nem 6 ot nyomok csak 5 öt, de abból az első nem is számít szinte mert csak odalököm a vért állva francia rúddal, vagy 3X15-20 ismétléssel. Ezután csinálok 4 erőgyakorlatot. Nem tudom miért volt 6 a fejemben, gondolom a nagy izmok miatt mert az mind 6 feladat.

Ha lesz időm írok majd pár szót a táplálék kiegészítőkről, mert az emberek csak azt látják, hogy a paraszt eszi a teremben, vagy olvassa valahol, hogy enni kell ezért elkezdik ők is enni, de fogalmuk sincs róla hogy mit is esznek meg. Elsőnek délután a fehérjével jelentkezem mert azt fogyasztják a legtöbben.

Nekem legfaxább gyakorlat bicire az állva rúddal. 4-5 sorozat után már szakad szét, a többi gyak csak ráadás :)

balu999
Válasz Gabson kommentjére
2012. szept. 6. 16:40

winstrol , stana ugyanaz. ha nem tömegelsz akkor inkább wini+propi+proviron

Csak a hatóanyag ugyanaz benne, értelem szerüen nem lehet ua ha vmi szuri vmi szemes.

Roleks
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 6. 18:04

Vállra tudtok valami jót? Azt ritkán sikrül bedurrantani :/

misirulez
Válasz Roleks kommentjére
2012. szept. 6. 18:23

A vállak | Edzésterv, erősítés, gyakorlatok | Body.Builder.Hu - Body.Builder Webmagazin Ezeket mind probaltad?

andree
2012. szept. 6. 18:33

A váll az alapból nem az a durranós/izomlázas fajta. Nekem a std oldalemelés-fej fölé nyomás-előre emelés-döntött törzsű oldalemelés kombó kellően lefárasztja. Sztem a kivitelezés amire nagyon oda kell figyelni. Oldalemelésre és előre emelésre könnyű rásegíteni himbálózással, kézbehajlítással és egyebekkel.

redoubtable
2012. szept. 6. 18:33

A váll 3 külön izomból áll, és azok elvileg sosem dolgoznak együtt, ezért nehéz bedurrantani. Nekem sem nagyon megy. De ha egy feladatot kéne választanom amitől bedurrantnak érzem az ez.

Oldalemelés állva | A vállak | Shop.Builder.Hu

Yiirsh
2012. szept. 6. 18:37

a fegyencedzésből a kézenállásban kinyomás (fal mellett)

balu999
2012. szept. 6. 18:41
Roleks
2012. szept. 6. 18:42

Köszi mindenkinek ezeket én is vágom :) de akkor megnyugodtam, hogy nektek is ritkán sikerül bedurrantani. :P :)

redoubtable
Válasz balu999 kommentjére
2012. szept. 6. 18:47

Lol :) 3,25-nél.
BB.Tv Flash 2008.02.28 - YouTube

BÉLA!!!!!!! HAHA!

-Megnyugtatom őket, hogy nem teszem kötelezővé a drasztikus szteroid használatot! :D

Élő ügyfélszolgálat