senki nem tanított, én hiszek abban, hogy rá is lehet jönni....a lapokat sem ismertem 2 éve....
matekból voltam ötös mindig...ennyi....
köszi, legalább valaki érdemben is szól hozzá (-m).....
stílusok, hát ja, de nekem ez fekszik, szerintem semmi gond ezzel....
most húzok be éppen 487 indulóból (ez éppen omaha) valamit.....már a húszban vagyok...
na tessék.....a rossz stratégiámról ennyit....lehet rossznak mondani, de működik....
És a matekra is egyedül jöttél rá. vagy pitagorasz segített?
Jaj de nagy tanítási vágyban égtek srácok. Folyton azokat akarjátok megtanítani akik nem akarják befogadni a hogy esetleg más jobban tudja náluk.
Hideyoshi
Feca
és most matsca
Vicces srác ez a matsca:D
Meg jo h meg lett nyitva ez a topic.Szarul aludtam volna ha nem olvasom vegig:D
(Jajj ez az ember elbukott 20ezer fontot,mit fog szoni ehhez az asszony?)(klarika)
-(mit szolna!?szivarozik.egyebkent is!mi koze ehhez az asszonynak?)(djuribatsi)
Szerintem matsca poénkodik , ha nem akkor nagyon veszedelmes figura lehet az MTT asztaloknál, akivel jo ha vigyázz az ember mert pár hand alatt szétszedi. Ez a late reges stratégia meg egyenesen zseniális.
Szerintem már maga az alapkérdés is rosszul van feltéve.
Nem jobban szerencsejáték a MTT, mint CG, hanem nagyobb benne a variancia, ami nyilván nem ugyanaz. A százalékos nyerési esélyek egy adott hand esetében ettől mit sem változnak attól, hogy CG vagy MTT.
Mellesleg lényegében Bala is ezt írta.
Ezért indítanak több asztalt egyszerre az MTT profik, mert több játékkal a variancia jelentősen csökkenthető.
Hosszú távon ez kiegyenlíttődik és úgyis csak az számít, hogy valaki jó játékos-e vagy sem.
Azt meg mindenki maga dönti el, hogy holdem melyik változatát játsza. Pl. szerintem manapság nem a CG a legkönnyebb egy kezdő számára.
De tényleg nem szép dolog szemétkedni a sráccal, még akkor sem ha nincs igaza.
Na most lettem, második egy omahás tornán.Nem akartam csak ITM-be érni,mert kaptam volna 15 $,és az igazán nem motivált.4.hely már 75$ volt,az volt a minimális cél.FT-n szétmákolt egy arc,tudta ,hogy ász párral emeltem,le is jött az ász,mégis all-in ment velem,és persze runner-runner flushhel nyert.Nem sok zseton maradt,de sikerült kicsit visszajönni,aztán mákoltam én kettőt,mindkétszer ász pár ellen :D
HU-ban egyszerűen nem volt lapom,de ha volt akkor riveren lemákolta.
Szóval kb 2 mák volt oda,kettő ide,a második helyre elég volt.
hehe :)