extremfish, én azt javaslom neked (és mindenkinek), hogy az eddigi életviteledtől függően, ne egyik napról a másikra hozzunk drasztikus változtatásokat. El kell fogadnunk, hogy az ember - mint lény - alapvetően nem szereti a változásokat, így a szélsőséges váltások mindig kívül esnek a komfort zónán, tehát nem fogjuk szeretni.
Mindenképpen érdemes foglalkoznunk saját egészségünkkel és már az is nagyon hasznos tud lenni, ha csak bizonyos elemeit sajátunknak érezzük. A világ sosem fekete vagy fehér!
márminthogy nem csak fekete és fehér. (akarom mondani) :)
extremfish, én azt javaslom neked (és mindenkinek), hogy az eddigi életviteledtől függően, ne egyik napról a másikra hozzunk drasztikus változtatásokat. El kell fogadnunk, hogy az ember - mint lény - alapvetően nem szereti a változásokat, így a szélsőséges váltások mindig kívül esnek a komfort zónán, tehát nem fogjuk szeretni.
Mindenképpen érdemes foglalkoznunk saját egészségünkkel és már az is nagyon hasznos tud lenni, ha csak bizonyos elemeit sajátunknak érezzük. A világ sosem fekete vagy fehér!
Lassan iktatom persze :) 2011-ben kiiktattam a mekit kólát sütiket meg társait, 2012-ben a krumplit csokit fehér kenyeret, 2013 -ban már csak a rizst , barna pékárut és néhány tejterméket kell - tejt egyébként sosem ittam mert alapból utáltam .. januárban próbáltam reggelire műzlivel a tejet - én ugyen nem fostam be de nem győztem mukahelyen kijárni fingani annyira puf****tott :) a túró rudi fog nagyon hiányozni meg a tejföl ja meg a tejszín a kávéba.. laktózmentes tejterméket lehet engedélyezni fogom magam amennyire tudom abban nincs tejcukor uh. némileg belefér...
mekkora ökörségeket tudtok itt összehordani...:D vki említette a dietetikusokat hát azokról még jót nem hallottam csak h ilyen pizzát meg kenyeret írnak fel az étrendbe... Amúgy egyszerű ne egyél cukrot meg lisztet meg telített zsírt éés jéé aztaa nem leszel egy dagadt cukorbeteg disznó :eek::eek::eek::eek:
Burgonyával mi a baj?
Ne bántsuk a dietetikusokat mert ha hibás könyvből tanulnak 4 évig a legkeményebb egyetemen arról ők nem tehetnek :)) csak vicceltem de a dietetikusok ajánlása is nagyban hasonlít a sok zöldséges gyümölcsös magvas étkezéshez, szerintem egyedül a cukorbetegek kezelése vitatott a könyvben tudod a paleo gézásban.. és miért ne kérdezhetne rá valaki hogy tuti zsemlét meg nápolyit kell e etetni a cukrosokkal meg biztos nem lehet e meggyógyítani őket paleo gézás étrendel vagy javítani az állapotukon
Nem tudom kivel találkoztál, aki pizzát és kenyeret írt fel, de szerintem többet ne beszélgess vele erről a témáról.
Ne bántsuk a dietetikusokat mert ha hibás könyvből tanulnak 4 évig a legkeményebb egyetemen arról ők nem tehetnek :)) csak vicceltem de a dietetikusok ajánlása is nagyban hasonlít a sok zöldséges gyümölcsös magvas étkezéshez, szerintem egyedül a cukorbetegek kezelése vitatott a könyvben tudod a paleo gézásban.. és miért ne kérdezhetne rá valaki hogy tuti zsemlét meg nápolyit kell e etetni a cukrosokkal meg biztos nem lehet e meggyógyítani őket paleo gézás étrendel vagy javítani az állapotukon
mojojojo@ fogsz magadtól is találni, de az előtted kommentelő saját tapasztalatát írja az gondolom többet jelent mintha én idegenek leírását bevagdosom neked..