redoubtable te csinálod ezt a diétát?
Ha igen akkor majd első hónapról dobhatnál egy összegzést.
Mik az eddigi tapasztalatok?
Semmit sem szabad túlzásba vinni, nyilván valami igazság van ebben a vitaminos dologban, de azért a túladagolás sem vezet jóra.
igen. De nem tudom mennyire "paleolit", mert egyelőre a rizs helyett nem találtam semmi olyat amit hosszú távon enni tudnék. Abból is csak az uncle benst bírom hosszú távon enni. Azt viszont lecsökkentettem napi 125G ra (1 zacsi). Volt 3 nap amikor welnes hétvégén voltam, és akkor félre faltam. Szóval még nem vagyok 100% os paleolit étrenden de a következő 2 hónapban majd igyekszek betartani teljesen.
Nagyjából így eszek: reggeli kb 80% ban tojás sárgája nélkül, naponta 4 szer eszek csirkét rizzsel, és ehhez teszek bébi répát, bébi kukoricát, babcsírát, brokkolit. Mellé valamilyen savanyúság 50G. csemege ubi, vegyes vágott, cékla. Este felváltva tonhal meg túró. Röviden ennyi. A tápkieg megmaradt, az edzés jól megy. Fogytam kb 3 kilót a hónapban.
Semmit sem szabad túlzásba vinni, nyilván valami igazság van ebben a vitaminos dologban, de azért a túladagolás sem vezet jóra.
thx
június végén is írhatnál valamit, ha csinálni fogod addig.
összességében annyit hogy pozitív vagy negatív hatásokat veszel e észre?
Bár eddig mindenki csak pozitívakról beszélt aki kipróbálta.
nincs valami receptgyűjtemény vagy valami? :D
az a baj, hogy 1 csomó féle zöldséget nem szeretek, és ha csak a maradékot tolnám azt elég hamar elunnám szerintem :D
én is tervezem, hogy vmit alkotok táplálkozásügyileg, de az nagy nehezítés, hogy nem tudom kellően variálni a kajákat, bár nem feltétlen az a cukor, hogy 0 cukor 0 liszt, meg stb, de még úgy se egyszerű, főleg amikor egy fél nap az jár a fejemben, hogy be tudnék tápolni 5 túrórudit :D
mostanában gyümölcscentrifugára álltam rá, egy fél littyónyi lé elég jól eltelít :D
8. án megyek egy rendezvényre, utána betartom a paleolit szabályokat teljesen.
mik a fejlemények? :)
Pár mondatban össze foglalnám az elmúlt időszakot az étrenddel kapcsolatban. Megint nem sikerült végig tartani az étrendet, 2 alkalommal is félre zabáltam. Az egyik félre falás részletei, és annak következményei viszont nagyon nagyon érdekesek!
06.10. én 94.4KG voltam. Innen terveztem a tökéletesen tiszta paleolit étrendet tartani, mint már fentebb is írtam ez nem sikerült.
Az étrend elvileg arról szólna, hogy együnk akkor ha éhesek vagyunk, de csak keveset. Nekem ezzel szemben "testépítő" paleolit étrendet kell kialakítanom. Nem ehetek csak akkor ha éhes vagyok, ennem kell akkor is ha elhányom magam a kajától, hogy bevigyem a megfelelő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot. Számomra itt van az étrend buktatója.
Végig csirkén tésztán zöldségen + a tápkiegen voltam. Heti 5 napos edzésprogrammal. Az edzés intenzitásán és a testsúlyomon tudom mérni, hogy jó e egy étrend. Az edzések tökéletesen mentek, számokban tudom ezt érzékeltetni. Mellgépbe nyomás 120KG ba 8, lehúzás mellhez 130Kg al 8, lábtoló 280KG 8 ismétlés....
A testsúlyom alakulás is meglepő volt. 21. én reggel 90.5KG voltam. Kevesebb mint 2 hét alatt lement rólam 4kg. Majdnem elértem a mostani kitűzött célt, ami 85-88KG. Viszont ekkor elkövettem egy óriásinál is nagyobb hibát, amiből végül rengeteget tanultam.
Találkoztam egy ismerősömmel a városban és felvetettük, hogy együnk valamit. Én ha eszek valahol valamit az mindig csirke meg zöldség. Most viszont sikerült bemenni a mc donaldsba. Leírni is szégyen de bezabáltam. Másnap reggel a mérlegelésnél 92.5KG voltam. Nem emlékszek mikor ettem előtte a mc donaldsban de azt tudom, hogy többet nem fogok. Olyan szintű méreg, hogy azóta is 92KG vagyok, pedig jól eszek, és heti 5 nap edzek folyamatosan.
A másik félre falás az 1 fornetti volt most csütörtök reggel, azután meg egész nap nyomott voltam, alig vártam, hogy lefeküdhessek aludni.
Az étrend tényleg nagyon jó. Ha jól ettem egész nap fitt voltam, az edzések jól mentek, 6-7 óra alvással is tökéletesen kipihent voltam. Ha ennél kevesebb időm volt aludni akkor meg vettem be GABA-t.
Pár dolog van amit az étrend engedne de én nem eszem. Ilyen pl a sertés, szerintem azt mindenki kerülje nagy ívben. Én évi 1-2 alkalommal eszek csak sertéshúst. Lehet enni mindenféle magvakat is, de nem vagyok én rágcsáló.
Állítólag egy csomó betegségre megoldás az étrend, akinek van valami gondja annak egy próbát mindenképpen megér.
100usd/ora adok taplalkozasi tanacsokat magasfokon^