igazad van redoubtable, de csak részben, mert kíváncsi vagyok meddig csinálná heti 3 edzéssel :) nem lesz könnyű, a f****-át is el fogja hagyni 2 hét után... de próba cseresznye. az éjjeli ébrenlét meg ráadásul megváltoztatja a tesztoszteron termelődési folyamatát tehát a fejlődés nem lesz optimális éjjeles műszakos héten.
igazad van redoubtable, de csak részben, mert kíváncsi vagyok meddig csinálná heti 3 edzéssel :) nem lesz könnyű, a f****-át is el fogja hagyni 2 hét után... de próba cseresznye. az éjjeli ébrenlét meg ráadásul megváltoztatja a tesztoszteron termelődési folyamatát tehát a fejlődés nem lesz optimális éjjeles műszakos héten.
de ha nem edz eleget, akkor csak elzsírosodik, ha eleget edz, és nem p*csafüst módjára, hanem ahogyan kell, akkor bizony el fog fáradni, és előbb utóbb valamire nem lesz ideje... én csak jót akarok, és szólok hogy nagy fába vágja a fejszét ha ennyi tömeget akar felvenni izomban. ha zsírban, akkor elég ha csak leül és zabál, és az ideje is megmarad, hisz enni lehet egész nap, még autózás közben is, stb stb.... :D de amúgy egyetértek veletek. csak annyi hogy nem könnyű. na.
Nem heti 3, hanem heti 5 edzés kell! Ismerek pár elég nagy vaddisznót akik gyárban vagy az éjszakában dolgoznak, és simán össze tudják hozni a munkát, edzést, kaját, alvást.
Edzéssel és megfelelő kajával. Mert ha csak elkezdesz zabálni akkor zsíros leszel mint egy disznó, annak meg nincs olyan túl sok értelme. :D Hány kg vagy most?
nem teljesen vág a témába, de van-e valakinek bármilyen hasznos tanácsa, hogy mivel lehetne felszedni mondjuk 5-10-15, vagy maximum 20 kg-ot a legkönnyebben, 3 műszakos gyári melós élet mellett?
A Tojás visz mindent. Sajnos a reggeli nem bővelkedik a választékban. Elvileg van mindenféle paleolit süti, de elég erőltetett és szar. (szerintem) :)
Asszem az edzésmunka-táplálkozás-pihenés szentháromság ami együtt adja ki az ideális gyarapodást, ha valamelyiknek híja van, nem az lesz a végeredmény amit a könyvek írnak....Heti 5 edzés a profiknak való, nem a műkedvelőknek....jön a túledzettség stb...3 műszakban melózva, a pihenőidő és a felboruló bioritmus lehet a gát....ha kiragadunk v túl spilázunk a feltételek közül egyet nem lesz eredmény, még kondizás szintjén se...
Szvsz, egy reális tervet kell készíteni (genetikai határ, táplálkozási, edzési mód)....olvasni a szakirodalmat, esetleg személyi edzőt megkérdezni, mert ha a haverok egymást hülyítik abból nem lesz semmi jó.....ja és persze akaraterő...:))
Asszem az edzésmunka-táplálkozás-pihenés szentháromság ami együtt adja ki az ideális gyarapodást, ha valamelyiknek híja van, nem az lesz a végeredmény amit a könyvek írnak....Heti 5 edzés a profiknak való, nem a műkedvelőknek....jön a túledzettség stb...3 műszakban melózva, a pihenőidő és a felboruló bioritmus lehet a gát....ha kiragadunk v túl spilázunk a feltételek közül egyet nem lesz eredmény, még kondizás szintjén se...
Szvsz, egy reális tervet kell készíteni (genetikai határ, táplálkozási, edzési mód)....olvasni a szakirodalmat, esetleg személyi edzőt megkérdezni, mert ha a haverok egymást hülyítik abból nem lesz semmi jó.....ja és persze akaraterő...:))