Póker Fórum Archívum > Minden más > Paleolit étrend - tapasztalat, javaslat, vélemény, ellenvélemény ???

power
Válasz danfiu kommentjére
2013. júl. 13. 13:59

100usd/ora adok taplalkozasi tanacsokat magasfokon^

elérhetőséget adnál?!

danfiu
Válasz power kommentjére
2013. júl. 13. 14:04

elérhetőséget adnál?!

Obv vicceltem, csak ha nem ismernel nem nagyon kovetem az egeszseges taplalkozast sajnos..

jak1
Válasz extremfish kommentjére
2013. júl. 13. 15:04

Nagyon jó a beszámoló!! Ilyen edzésmunka mellé azonban ajánlanék egy "kis csalást", hiszen ez a fajta táplálkozás az átlag ember - mint faj - számára megfelelő, aki nem emel tonnákat két naponta. Régóta foglalkozom a paleolit étkezéssel, és szerintem edzés előtt 2-3 órával köretnek vedd bele az étkezésbe a rizst! A szakkönyvek ugye kizárják, de próbáld ki 1-2 hétig, szerintem még jobb lesz a teljesítményed! Testépítés mellé szüksége van a szervezetnek könnyen felszívódó szénhidrátra. Néha nem árt innen is meg onnan is elcsípni egy kis tudományt! :)

iKeksz
2013. júl. 13. 15:15

Én is gondolkozom rajta, hogy elkezdem az étrendet. De reggelire mit kéne enni?

jak1
2013. júl. 13. 16:37

A Tojás visz mindent. Sajnos a reggeli nem bővelkedik a választékban. Elvileg van mindenféle paleolit süti, de elég erőltetett és szar. (szerintem) :)

JuhaAasz
Válasz jak1 kommentjére
2013. júl. 13. 18:01

nem teljesen vág a témába, de van-e valakinek bármilyen hasznos tanácsa, hogy mivel lehetne felszedni mondjuk 5-10-15, vagy maximum 20 kg-ot a legkönnyebben, 3 műszakos gyári melós élet mellett?

redoubtable
Válasz iKeksz kommentjére
2013. júl. 13. 18:04

Én is gondolkozom rajta, hogy elkezdem az étrendet. De reggelire mit kéne enni?

tojást. Én heti 56 DB ot eszek. De csak a fehérjét.

redoubtable
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. júl. 13. 18:05

nem teljesen vág a témába, de van-e valakinek bármilyen hasznos tanácsa, hogy mivel lehetne felszedni mondjuk 5-10-15, vagy maximum 20 kg-ot a legkönnyebben, 3 műszakos gyári melós élet mellett?

Edzéssel és megfelelő kajával. Mert ha csak elkezdesz zabálni akkor zsíros leszel mint egy disznó, annak meg nincs olyan túl sok értelme. :D Hány kg vagy most?

vadallat
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. júl. 13. 18:20

tömegnövelő+fehérjekészítmény+gyúrás ezerrel. de szólok előre, nagyon meg fogod sz***ni, ilyen meló mellett. pokerre meg nem fog sok időd maradni ha tényleg fejlődni akarsz. a másik: az izmok akkor növekednek amikor pihensz és beépülnek a tápanyagok. nos 3 műszakos munka mellett nem fogsz tudni annyit aludni, hogy fejlődj. izmosabb leszel, de sok súlyt nem fogsz magadra szedni, és olyan fáradt leszel mint a p***a.

redoubtable
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 13. 18:32

tömegnövelő+fehérjekészítmény+gyúrás ezerrel. de szólok előre, nagyon meg fogod sz***ni, ilyen meló mellett. pokerre meg nem fog sok időd maradni ha tényleg fejlődni akarsz. a másik: az izmok akkor növekednek amikor pihensz és beépülnek a tápanyagok. nos 3 műszakos munka mellett nem fogsz tudni annyit aludni, hogy fejlődj. izmosabb leszel, de sok súlyt nem fogsz magadra szedni, és olyan fáradt leszel mint a p***a.

Ez baromság...

Dolgozik 8 órát meg edz napi 1 et. Az még csak 9 óra a 24 ből. Elég aludni napi 6 ot. 15 óránál tartunk és egy nap 24 ből áll.

Élő ügyfélszolgálat