Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Polacheck
Válasz zend kommentjére
2008. szept. 29. 15:19

És akkor a táncoslány sodorgatná a "szivarjaitokat" vagy hogy is van ez?:D

Módosítani kellene a topik címét kéjlak-ra.

zend
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 29. 15:28

Módosítani kellene a topik címét kéjlak-ra.

Vagy esetleg megd*glak-ra.:D

zsjozsef
Válasz zend kommentjére
2008. szept. 29. 15:56

Nyári grindolás-ra lesz kiadó szoba?

titcar
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. szept. 29. 16:35

egyenlőre 1-2 fix ember kéne aki jönne...
aztán ha valaki nyer egy szándéj milliont vagy ilyesmi, akkor megbeszéljük a kubai témát :D

rogan99
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 29. 16:37

Asszem darklol hazavágta a topikot a beszólásával :D

titcar
2008. szept. 30. 3:42

üdv!

arra gondoltam, össze lehetne hozni egy Zoleee-ékéhez hasonló pókeres lakást esetleg, ha lenne rá jelentkező (kicsit kisebb költségvetéssel, havi 40-50, max 60 ropiból megoldható)
szóval bp-n valahol a műszaki egyetem környékén (20-30 perces távolságon belül), 2-3 ember egy ugyanennyi szobás kéróban, ahol nincs hepajkodás, nincs dohányzás (ez fontos), és nyugi van (még fontosabb).
szóval ha érdekelne valakit ilyesmi, a közeljövőben (még idén) akkor írjon.

szerintem elég inspirálóan tudhat hatni egy ilyen közeg az emberre, meg stb... :)

nah kicsit gondolkodtam a témán meg utáannéztem a dolgoknak, ha egyedül bérlek egy lakást az 45-50 ropi + 30-35 rezsi minimum, ha lennénk 2en , akkor a bérlés 60-80 rezsi 40-45 mondjuk (a fogyasztás nem nagyon nő, meg a nagyrésze fix áras ugyebár). 3an lakás: 80-100 , rezsi 50es mondjuk. szóval arányaiban jóval olcsóbb egy 3fős grinder lakás :D

(hogy kevesebbnek tűnjön: 2en mondjuk havi 250 juró/fő 3an 200 juró/fő körül lenne a költség rezsivel, nettel mindennel kb. (ez ugyebár nl50 jurón 4-5 bájin))

viszont asszem kb. 1 hónapon belül fogok valamit tenni ezügyben. szóval ha valakit érdekelne ilyesmi (grindelés nyugis környezetben, mely megérti a "szenvedélyed", "coaching", stb.) az írjon mielőbb, ide vagy privátot.

ja és a beköltöző bulira Darklol valami kubai táncoslányt ígért ne felejtsétek :D

V.Peti
2008. szept. 30. 13:10

szia!

engem érdekelne, csak az a probléma, hogy februártól/márciustól. tudom, most nem sokat tudsz rá írni, csak úgy maradjon meg a buksidban ez a hsz :)

SoSick
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 30. 13:30

Hmm pont a minap gondolkoztam ezen és számolgattam hasonló összegeket.
Én is majd felakarok költözni pestre de minimum csak fél év múlva, az ötlet sztem tökjó, ha betelt a létszám szólj, kiváncsi vagyok milyen hamar telik be.

rogan99
Válasz SoSick kommentjére
2008. szept. 30. 15:41

Titcar jössz a köv cash game partira? Ott tudnánk dumálni a témáról.

titcar
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 30. 15:45

Titcar jössz a köv cash game partira? Ott tudnánk dumálni a témáról.

valszeg igen. de még az is lehet hogy addigra elunom a kótert...

mindenesetre októberben költözködni akarok.

Élő ügyfélszolgálat