Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. ápr. 27. 18:09

Na drágáim,

A téma újra előjött. Ami már fix Titcar és én összekötjük életünket (tű-tű-tű-tű) augusztusban egy közös pókerlakás alkalmából. Kérdőjeles még Littlemage beköltözése ill. a konkrét lakás helye. Én személy szerint 3-4 főt szeretnék, szóval akit még érdekel és kb. ismer már minket az jelezzen és megbeszéljük a részleteket.

Azon gondolkodom, hogy mit szólna a párom, ha bejelenteném, hogy ideköltözik két pókeres jóbarát. Vajon pókerrajongó ennyire a párom? :D

peterpanic
2009. ápr. 27. 19:15

Na drágáim,

A téma újra előjött. Ami már fix Titcar és én összekötjük életünket (tű-tű-tű-tű) augusztusban egy közös pókerlakás alkalmából. Kérdőjeles még Littlemage beköltözése ill. a konkrét lakás helye. Én személy szerint 3-4 főt szeretnék, szóval akit még érdekel és kb. ismer már minket az jelezzen és megbeszéljük a részleteket.

hali

hmm én is gondolkodom ilyesmiken, rengeteg dolog van függőben, de ha minden úgy alakul (erre most fogalmam sincs mennyi az esély), lehet hogy jelentkeznék.

V.Peti
Válasz peterpanic kommentjére
2009. ápr. 27. 19:37

Én nagyon örülnék neki. Szólj, ha konkrétan jelentkeznél rá.

titcar
2009. jún. 21. 22:10

mivel még nem sok minden körvonalazódik, upolok egyet, Vpeti meg én lennénk majdnem tutira, de 3-4 fővel lenne a legoptimálisabb sztem. szóval ha valakit érdekelne, írjon.

cnut01
Válasz titcar kommentjére
2009. jún. 21. 22:28

Hol lenne?

dodi89
Válasz cnut01 kommentjére
2009. jún. 21. 22:34

Engem is lehet, hogy érdekelne ilyesmi...

zsjozsef
Válasz dodi89 kommentjére
2009. jún. 21. 22:36

Nagyon jó ötlet! Kár, hogy nem Debrecenben. :(

V.Peti
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. jún. 21. 22:55

Hehe..pp is jelentkezett, 5en nagyon fasza lenne...dodival meg nem lenne csönd :)

Ha érdekel srácok keressetek meg msnen.

titcar
Válasz cnut01 kommentjére
2009. jún. 21. 23:13

Hol lenne?

bp valami nyugisabb részén

ashnur
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 11. 0:56

van még valaki, akit érdekel a téma? :) - lassan nekem is muszáj költöznöm :o

Élő ügyfélszolgálat