Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
rogan99
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 30. 15:57

Szóval ilyen sürgős.
Hm... ha nem kéne kiszednem minden pénzemet 30 bl-t meghagyva akkor sztem csatlakoznék. Így viszont tartalék nélkül a hátam mögött kicsit neccesnek érzem a dolgot. Azért még gondolkozom a dolgon.

darklol
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 30. 16:25

Szóval ilyen sürgős.
Hm... ha nem kéne kiszednem minden pénzemet 30 bl-t meghagyva akkor sztem csatlakoznék. Így viszont tartalék nélkül a hátam mögött kicsit neccesnek érzem a dolgot. Azért még gondolkozom a dolgon.

pedig ugy az igazi a gambling :)

hajaj látom én ezt a táncoslány dolgot nem úszom meg :)

rogan99
Válasz darklol kommentjére
2008. szept. 30. 16:44

pedig ugy az igazi a gambling :)

hajaj látom én ezt a táncoslány dolgot nem úszom meg :)

Már eleget gamblingeztem mostanában :)
Bár ez is beillene a sorba, mondom még gondolkozok :D

buktar
Válasz rogan99 kommentjére
2008. okt. 6. 18:38

Majdnem pókerlakás.

November közepétől az albérletünkben felszabadul egy hely. A Ferenc körúti metróhoz közel, jó közlekedéssel, olcsó rezsivel.
Érdeklődni lehet itt, vagy privát üzenetben.

buktar
Válasz buktar kommentjére
2008. okt. 6. 18:52

Többek között itt látta meg az első flop -ját Demiro, aki jelenleg vezeti a PSOP őszi fordulóját, és jó eséllyel pályázik a végső győzelemre! :)

titcar
2008. okt. 6. 18:52

Majdnem pókerlakás.

November közepétől az albérletünkben felszabadul egy hely. A Ferenc körúti metróhoz közel, jó közlekedéssel, olcsó rezsivel.
Érdeklődni lehet itt, vagy privát üzenetben.

a majdnem az mennyire majdnem?
és tuti, hoyg csak nov közepén?

buktar
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 6. 18:56

a majdnem az mennyire majdnem?
és tuti, hoyg csak nov közepén?

Mindketten pókerezünk, de nem főállásban.

Jelenleg még hárman vagyunk, négy embernek kicsit szűkös.

V.Peti
2008. dec. 26. 16:35

ez a téma elhalt.

titcarrral sokat beszélgettünk erről, össze is jönne a dolog, csak a probléma ott kezdődik, hogy ő nyáron nem pesten lesz, ezért egymagam fizethetném a komplett albit.

szóval vkit érdekelne ez még?

hetya
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 22. 19:18

Március 30-ikától albérletet/szobát keresek Pesten lehetőleg 3as metró vonalon, meló miatt költözök fel, ugyanakkor az onlinepokeres vonzata sem utolsó szempont emiatt, sőt (közös grind), akit érdekelne a dolog, jelezze PMben/MSN-en keresztül!

msn: amerika.celok.karrier kukac dzsímél pont kom

V.Peti
Válasz hetya kommentjére
2009. ápr. 27. 17:50

Na drágáim,

A téma újra előjött. Ami már fix Titcar és én összekötjük életünket (tű-tű-tű-tű) augusztusban egy közös pókerlakás alkalmából. Kérdőjeles még Littlemage beköltözése ill. a konkrét lakás helye. Én személy szerint 3-4 főt szeretnék, szóval akit még érdekel és kb. ismer már minket az jelezzen és megbeszéljük a részleteket.

Élő ügyfélszolgálat