Szóval ilyen sürgős.
Hm... ha nem kéne kiszednem minden pénzemet 30 bl-t meghagyva akkor sztem csatlakoznék. Így viszont tartalék nélkül a hátam mögött kicsit neccesnek érzem a dolgot. Azért még gondolkozom a dolgon.
Szóval ilyen sürgős.
Hm... ha nem kéne kiszednem minden pénzemet 30 bl-t meghagyva akkor sztem csatlakoznék. Így viszont tartalék nélkül a hátam mögött kicsit neccesnek érzem a dolgot. Azért még gondolkozom a dolgon.
pedig ugy az igazi a gambling :)
hajaj látom én ezt a táncoslány dolgot nem úszom meg :)
Majdnem pókerlakás.
November közepétől az albérletünkben felszabadul egy hely. A Ferenc körúti metróhoz közel, jó közlekedéssel, olcsó rezsivel.
Érdeklődni lehet itt, vagy privát üzenetben.
Többek között itt látta meg az első flop -ját Demiro, aki jelenleg vezeti a PSOP őszi fordulóját, és jó eséllyel pályázik a végső győzelemre! :)
Majdnem pókerlakás.
November közepétől az albérletünkben felszabadul egy hely. A Ferenc körúti metróhoz közel, jó közlekedéssel, olcsó rezsivel.
Érdeklődni lehet itt, vagy privát üzenetben.
a majdnem az mennyire majdnem?
és tuti, hoyg csak nov közepén?
ez a téma elhalt.
titcarrral sokat beszélgettünk erről, össze is jönne a dolog, csak a probléma ott kezdődik, hogy ő nyáron nem pesten lesz, ezért egymagam fizethetném a komplett albit.
szóval vkit érdekelne ez még?
Március 30-ikától albérletet/szobát keresek Pesten lehetőleg 3as metró vonalon, meló miatt költözök fel, ugyanakkor az onlinepokeres vonzata sem utolsó szempont emiatt, sőt (közös grind), akit érdekelne a dolog, jelezze PMben/MSN-en keresztül!
msn: amerika.celok.karrier kukac dzsímél pont kom
Na drágáim,
A téma újra előjött. Ami már fix Titcar és én összekötjük életünket (tű-tű-tű-tű) augusztusban egy közös pókerlakás alkalmából. Kérdőjeles még Littlemage beköltözése ill. a konkrét lakás helye. Én személy szerint 3-4 főt szeretnék, szóval akit még érdekel és kb. ismer már minket az jelezzen és megbeszéljük a részleteket.