Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
dodi89
Válasz ashnur kommentjére
2009. szept. 2. 17:29

Valakit nem érdekel egy félig-pókerlakás téma?
Az van,h egyik kedves osztálytársam a beköltözés napján mondta vissza az albit... Én pókerezek, másik lakó csak fog...lol

Szóval ha valakit érdekel a téma akkor írjon már ide, vagy privit. Ja amúgy 3. kerületben vagyunk a római part körül, szóval elég nyugis környék...csak még piszkos a lakás de dolgozunk.

ashnur
Válasz dodi89 kommentjére
2009. szept. 2. 17:53

Valakit nem érdekel egy félig-pókerlakás téma?
Az van,h egyik kedves osztálytársam a beköltözés napján mondta vissza az albit... Én pókerezek, másik lakó csak fog...lol

Szóval ha valakit érdekel a téma akkor írjon már ide, vagy privit. Ja amúgy 3. kerületben vagyunk a római part körül, szóval elég nyugis környék...csak még piszkos a lakás de dolgozunk.

rossz helyen van:)

dodi89
2009. szept. 2. 18:01

ez miért rossz hely?:O

ashnur
Válasz dodi89 kommentjére
2009. szept. 2. 18:10

ez miért rossz hely?:O

mert nem ott van ahova költözni akarok? :)

R1per2
2009. szept. 2. 18:16

legjobb környék Budapesten

ashnur
Válasz R1per2 kommentjére
2009. szept. 2. 18:22

legjobb környék Budapesten

viszont még mindig nem ott van ahova én akarok költözni. :) tudom hogy rossz hely ez a IX. de vannak szép felújított vagy új lakások kurvaolcsón, szóval nyugodtan lehet jelentkezni:)

ervino
2009. szept. 3. 11:32

viszont még mindig nem ott van ahova én akarok költözni. :) tudom hogy rossz hely ez a IX. de vannak szép felújított vagy új lakások kurvaolcsón, szóval nyugodtan lehet jelentkezni:)

ashnur ghetto life? vajonmiért kurvaolcsó?

ashnur
Válasz ervino kommentjére
2009. szept. 3. 12:02

ashnur ghetto life? vajonmiért kurvaolcsó?

Akarsz költözni? Csak nem ide? Vagy miért szólsz hozzá?

ervino
2009. szept. 3. 13:06

Akarsz költözni? Csak nem ide? Vagy miért szólsz hozzá?

Nem, kösz, csak nemrég jártam a IX-ben, ésháát nem szívesen sétálgatnék azon a környéken éjszaka. Lehet, vannak szebb részei is, de amit én láttam belőle, az alapján kétszer is meggondolnám a helyet, legyen bármilyen olcsó...

V.Peti
Válasz ervino kommentjére
2009. szept. 3. 14:04

IX. ker fasza, vagyis a felújított része. VIII. kerben vannak durva környékek, ahol féltem, de itt nem.

Élő ügyfélszolgálat