tegnap elkezdtem bansheet, lepörgettem 4 részt, de én nem értem mi ez a nagy hype körülötte. Szerintem kaszálom.
*spoiler*
kurvára idegesít hogy a 3. részben szétalázta a bajnokot, viszont a 4. részben meg egy szó se esett az egészről. olyan mintha nem kapcsolódna az előző részhez a történet kb.
Broadchurch
knowthisgame: Akkor lehet én is kaszálom a 4. rész után, már azt is vagy 1 hónapja láttam. Sokan nagyon istenítik a sorozatot és nem értem, hogy miért.
3. részbe a bunyó szánalmas volt.
knowthisgame: Akkor lehet én is kaszálom a 4. rész után, már azt is vagy 1 hónapja láttam. Sokan nagyon istenítik a sorozatot és nem értem, hogy miért.
3. részbe a bunyó szánalmas volt.
Ki mit szól ehhez:
Agents of S.H.I.E.L.D. (TV Series 2013– ) - IMDb ?
Félek azzal, hogy ilyen rendszeres sorozatot csinálnak belőle, azzal el fogják rontani. A színvonalcsökkenés a határidők miatt eléggé aggaszt. A heroes se volt rossz, de nem az a szint, amit az ember egy Marvel adaptációtól elvár.
két sorozatról érdeklődnék h megéri e belepislantani vagy felejtős ?? (és légyszi ne 1 szóban ha van vélemény, ezt külön megköszönöm)
1. orphan black
2. legit
két sorozatról érdeklődnék h megéri e belepislantani vagy felejtős ?? (és légyszi ne 1 szóban ha van vélemény, ezt külön megköszönöm)
1. orphan black
2. legit
1. orphan black
2. legit
Legit: 4 rész után at Sorozatjunkie
Pilot: Orphan Black at Sorozatjunkie