Srácok, az még mindig hatalmas ****ság, hogy Fecó=Nikite. Annyi volt, hogy leírta, megbízható az arc, mert volt vele több sikeres tranzakciója. Miután nem fizetett, sokan Fecót vették elő, vádaskodtak, amire nem éppen a legmegfelelőbb módon reagált, ezért lett innen bannolva. De abban biztosak lehettek, h nem ő lopta meg itt az embereket...
mindenki tudja hogy te vagy itt a legnagyobb wamzer!
nem semmi hogy dfecco volt a csaló. emlékszem 5-6 éve volt egy backelőm. kb 150$ profitot át is utaltam neki rendesen, majd egyszer mivel megvoltam szorulva anyagilag 35$-ral kevesebbet utaltam a kelleténél. ki nem találjátok ki indított egy elég kemény lejárató kampályt, dede DFEcco.
nem semmi hogy dfecco volt a csaló. emlékszem 5-6 éve volt egy backelőm. kb 150$ profitot át is utaltam neki rendesen, majd egyszer mivel megvoltam szorulva anyagilag 35$-ral kevesebbet utaltam a kelleténél. ki nem találjátok ki indított egy elég kemény lejárató kampályt, dede DFEcco.
Egy komoly hosszútávú együttműködésbe sztem belefér, ha előre szól. 35$ nem egy akkora összeg.
Már volna pénze megadni a tartozásait, mert a 7 és 15$-os HU az megy.
Egy komoly hosszútávú együttműködésbe sztem belefér, ha előre szól. 35$ nem egy akkora összeg.
Milyen HUk ezek? mert én még kb soha nem láttam PL vagy NL HU lobbyba 7-15$-on.
Mondjuk rémlik,h játszottam vmi Brigi nick ellen PL holdemen de ez kb 1 éve volt.
tony barátunk nem mondta hogy szólt volna előre :) egyébként Isten tudja miért, de a gyanús nickek között szerepel... (1.hsz)
https://poker-akademia.com/vBulletin/piacter/15455-hivatalos-penzcsere-topik-olvasd-el-az-1-hozzaszolast.html
Sharkscope-on kidobja.