Élő MTT-n kérdéses szitu mind a 3 fél részéről
5+1 Miami poker club 350 induló, még kb 2xx fő játékban. Átlag zseton kb 35-40k.
SB-BB 400-800
UTG+1 emel 3200-ig 12k-s stackből
A játékos a mostani Phil Helmuthra hasonlít :P, 4 éve még (régebben) csodáltam a csávó játékát, mostanra inkább nit, dobni tudó játékos, mindenféleképpen az értelmesebbek közül.
ÉN Hijack poziból 66-ot kapok 80-90k-s stackkel. Előttem végig dobás.
Ilyenkor mi a játék?
Az egész leoszást részletekben közölném, és majd érdekelne mind a 3 játékos megjátszásának helyessége illetve hibája. ( valszeg nem egy nagyon kombinált leosztás, de ott mégis hibáztatott mindenki mindenkit)
Allin tenném azonnal
Allin tenném azonnal
Szvsz ha 12K stackből utg emel ennyit, akkor kb. snapcallozza az allinünket majd, és a 6-6-al legjobb esetben coinflip, de inkább hátrányban leszünk.
Max setvadászatra egy call, de semmiképp se tolnék allin. Nagyon gyanús a 12k-s stackből ekkora emelés. Ráadásul utg-ből. Kb AQpluszra tenném a srácot. Bár ez függ attól is, hogy eddig mit láttál belőle, milyennek ismered.
Max setvadászatra egy call, de semmiképp se tolnék allin. Nagyon gyanús a 12k-s stackből ekkora emelés. Ráadásul utg-ből. Kb AQpluszra tenném a srácot. Bár ez függ attól is, hogy eddig mit láttál belőle, milyennek ismered.
Az emelésének mértéke nagyon erős lapra utal, én QQ-ra vagy KK-ra gondolok, úgyhogy semmiképpen sem tolnám vissza rá. Szerintem jobb itt a fold, mert a call-ban nincs meg a set value. Ráadásul ha valaki hátulról squeezel, akkor dobnunk kell. (Bár én ezen az 5+1-es versenyen nem várnék blöffből squeeze-t hátulról.)
Szvsz ha 12K stackből utg+1 emel ennyit, akkor kb. snapcallozza az allinünket majd, és a 6-6-al legjobb esetben coinflip, de inkább hátrányban leszünk.
A fold sem rossz de én simán vállalnék egy flipet 90k stackből 12k-ért
Statisztikailag többször lesz nála két magas lap mint magasabb pár
A call meg egyenesen hülyeség sztem
Inkább bukok 3200-t ha nem kapok el egy hatost flopon, mint 12k-t, egy flippel, ami szerintem nem is flip. Szerintem két magas lappal allinnal nyitna. Magas pp-el csinálja szerintem ezt. És Agitatornak +1, valóban okosabb a fold, hátulról még simán kaphatunk egy raise-t.