Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

kertitorp
Válasz malacka001 kommentjére
2013. dec. 6. 16:48

Kiszámoltam (stove) az ő callját a range-em ellen, nagyon határeset, pláne azért mert insta callolt. A dinamikáról annyit, hogy mind a 3 alkalommal dobtam, egyszer KJ-val 4 bet foldra készültem, de a nagyvak all in-je megelőzött. Majdnem pontosan azzal a range-el megyek itt 4 bet all in, amit fkf131 is írt.
Az ellenfelemről több hozzáértést feltételeztem a közös handek során, de a SC grafikonja erre rácáfolt kicsit.

kertitorp
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. dec. 6. 16:55

Mi a helyzet egy 80K-s 4bettel? Szerintem itt az nagyobb erőt mutat mint a 4bet shove. Vagy sokszor fog callolni IP miatt? Bár ezt tényleg csak akkor lehet megondani ha tudjuk hogy előző 3 alkalommal mi törpént.

Szerintem felesleges úgymond megrémiszteni egy ilyen size-al, mert nagyon széles a btn 3 bet range-e, nem hiszem, hogy többet dobna, mint shove-ra.

kertitorp
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 12. 10:42

11 $-os verseny FTP, verseny eleje. Ellenfél 878 hand 14/11/7.5 agg 6.7 c bet 90%
turn agg 3.7, SC alapján nyerő játékos, ezt a versenyt tegnap ő nyerte. Ilyen magas agg %-kal fog e ezen a turnön blöffből, fél blöffből betelni? Én nem tudom elképzelni, de kíváncsi vagyok más véleményére is.
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament

gerimoo
2013. dec. 12. 10:52

Szerintem jó volt a dobás, 95% hogy nagyobb pp -je van . ugyanezt tettem volna.

Koszka9999
Válasz gerimoo kommentjére
2013. dec. 12. 11:05

Teljesen jó a dobás, nem heroznék a turnon.

AlcoholPro
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 12. 11:14

A lehető legtrógerebb turn kaptad, sima dobás sajnos.

iKeksz
Válasz malacka001 kommentjére
2013. dec. 12. 11:20

Sztem, ha blöfföl is (aggresszió alapján benne van) nagyon kevésszer lesz ez itt blöff, nem éri megadogatni.
Én amúgy sztem visszahívtam volna floppon, magasabb párt nem tudom, hogy dobna-e, bár nem tudom milyennek látott téged. DE azért hívnék vissza, mert nem hinném, hogy 9x-re rakna inkább vmi közepes pocketre és még az is lehet, hogy visszahív...bár tény, hogy így jónagyot szoptál volna.

kertitorp
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 12. 11:43

Sztem, ha blöfföl is (aggresszió alapján benne van) nagyon kevésszer lesz ez itt blöff, nem éri megadogatni.
Én amúgy sztem visszahívtam volna floppon, magasabb párt nem tudom, hogy dobna-e, bár nem tudom milyennek látott téged. DE azért hívnék vissza, mert nem hinném, hogy 9x-re rakna inkább vmi közepes pocketre és még az is lehet, hogy visszahív...bár tény, hogy így jónagyot szoptál volna.

A raise c bet szerintem akkor lehetne jó, ha csak ketten vagyunk, mert 3 way erős lapra tesz, és sok mindent dob. Abban igazad lehet, hogy pont a 3 way c bet erősíti az ő range-t, és emiatt jobb lett volna potot növelni, talán hiteltelennek is gondolja.

Riddler1988
2013. dec. 13. 21:13

Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).

Slynzor
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. dec. 13. 22:57

Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).

Tök mind1, hogy ellene mit hozol, azt számold ki, hogy 3way mit hozol. Mindenesetre elég easy call :)

Élő ügyfélszolgálat