Kiszámoltam (stove) az ő callját a range-em ellen, nagyon határeset, pláne azért mert insta callolt. A dinamikáról annyit, hogy mind a 3 alkalommal dobtam, egyszer KJ-val 4 bet foldra készültem, de a nagyvak all in-je megelőzött. Majdnem pontosan azzal a range-el megyek itt 4 bet all in, amit fkf131 is írt.
Az ellenfelemről több hozzáértést feltételeztem a közös handek során, de a SC grafikonja erre rácáfolt kicsit.
Mi a helyzet egy 80K-s 4bettel? Szerintem itt az nagyobb erőt mutat mint a 4bet shove. Vagy sokszor fog callolni IP miatt? Bár ezt tényleg csak akkor lehet megondani ha tudjuk hogy előző 3 alkalommal mi törpént.
11 $-os verseny FTP, verseny eleje. Ellenfél 878 hand 14/11/7.5 agg 6.7 c bet 90%
turn agg 3.7, SC alapján nyerő játékos, ezt a versenyt tegnap ő nyerte. Ilyen magas agg %-kal fog e ezen a turnön blöffből, fél blöffből betelni? Én nem tudom elképzelni, de kíváncsi vagyok más véleményére is.
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament
Szerintem jó volt a dobás, 95% hogy nagyobb pp -je van . ugyanezt tettem volna.
Teljesen jó a dobás, nem heroznék a turnon.
A lehető legtrógerebb turn kaptad, sima dobás sajnos.
Sztem, ha blöfföl is (aggresszió alapján benne van) nagyon kevésszer lesz ez itt blöff, nem éri megadogatni.
Én amúgy sztem visszahívtam volna floppon, magasabb párt nem tudom, hogy dobna-e, bár nem tudom milyennek látott téged. DE azért hívnék vissza, mert nem hinném, hogy 9x-re rakna inkább vmi közepes pocketre és még az is lehet, hogy visszahív...bár tény, hogy így jónagyot szoptál volna.
Sztem, ha blöfföl is (aggresszió alapján benne van) nagyon kevésszer lesz ez itt blöff, nem éri megadogatni.
Én amúgy sztem visszahívtam volna floppon, magasabb párt nem tudom, hogy dobna-e, bár nem tudom milyennek látott téged. DE azért hívnék vissza, mert nem hinném, hogy 9x-re rakna inkább vmi közepes pocketre és még az is lehet, hogy visszahív...bár tény, hogy így jónagyot szoptál volna.
Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).
Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).