Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

kertitorp
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 13. 23:23

Tök mind1, hogy ellene mit hozol, azt számold ki, hogy 3way mit hozol. Mindenesetre elég easy call :)

Teljesen egyetértek.

iKeksz
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 13. 23:36

A raise c bet szerintem akkor lehetne jó, ha csak ketten vagyunk, mert 3 way erős lapra tesz, és sok mindent dob. Abban igazad lehet, hogy pont a 3 way c bet erősíti az ő range-t, és emiatt jobb lett volna potot növelni, talán hiteltelennek is gondolja.

a 3. playa rögtön dob, ezért gondoltam, hogy ha visszahívsz hiteltelennek fog tartani, mivel 9x-et nem nagyon ak a rangedbe simán gondolhatja, hogy vmi kis pockettel játszol vissza rá.

iKeksz
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. dec. 13. 23:38

Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).

ez tényleg elég egyértelmű szitu nem is értem igazán, min kell itt agyalni...

Koszka9999
Válasz Riddler1988 kommentjére
2013. dec. 13. 23:46

Hali! Itt el lehet ezt engedni? Kb még voltunk vagy 150-en. Amúgy nem értem h mit akar izolálni 2/3 ad stackel.. Pushal még gyengébbnek tűnhet. Mivel QQ+ al csak calloznna kb ilyen range-t adtam neki: 88-JJ,AJs-AKs, AJo-AKo. Ez ellen hozok 49%-ot és kb 33-ra van szükség. Remélem jó volt a call, még akkor is ha kiestem (AKs volt nála).

Gondolom kicsit feszélyez a szitu, h eddig eljutottál, majd kiesel ezzel a handdel, de stnd-nek kell lennie.

Riddler1988
Válasz malacka001 kommentjére
2013. dec. 14. 15:57

Jahm tényleg nem volt más választásom. Shipelni kell és kész! Next time.

kertitorp
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 14. 16:09

a 3. playa rögtön dob, ezért gondoltam, hogy ha visszahívsz hiteltelennek fog tartani, mivel 9x-et nem nagyon ak a rangedbe simán gondolhatja, hogy vmi kis pockettel játszol vissza rá.

Értem mire gondolsz, csak az a gondom ezzel, hogy több mint 800 handem van róla, ergó neki is rólam, a statjai alapján értelmesnek tűnik, ezt ő is feltételezheti rólam az én statjaim alapján, tehát egymást értelmes játékosoknak gondolhatjuk mindketten. Ő 3 way c betel oop. ami nagy erőt jelent, így ha én nem vagyok túl aggro ( saját agg 2,45 ), nem godolhatja ő sem rólam, hogy gyakran vissza emelek közepes párokkal, ergo elijesztem, még a magasabb párokból is sokat dobhat riveren. Ha csak ketten nézünk flopot, lehet hogy jobb megjátszás lett volna a raise c bet.

kertitorp
2013. dec. 19. 11:47

5.5 $-os verseny FTP-n FT, ellenfélről nincs sok info 122 hand alapján 25/19/5.6 agg:3
Ma kicsit utánaszámoltam, de kíváncsi vagyok más véleményére is.
weaktight | Hand Poll | TAo - No Limit Holdem Tournament

kertitorp
2013. dec. 19. 11:57

Ugyanaz az FT később. BB nyerő reg, a limpelő fish, nem sokkal ez előtt TT-t limp call-olt, de ezen kívül 7-8 limpje volt FT-n. BB: 805 hand 19/13/5.4 agg:2.1, fish: 103 hand 42/15/7 agg:2.6 az utcánkénti agg szerint még a kis minta alapján is turn-ön és riveren aktívabb
Riveren van e érték az emelésben? Ha nem betelek, jó e a call a nagyvakkal mögöttem? Mennyire volt ez hero call a bb részéről?
weaktight | Hand | 8Ts - No Limit Holdem Tournament

Shaikon
2013. dec. 19. 11:59

5.5 $-os verseny FTP-n FT, ellenfélről nincs sok info 122 hand alapján 25/19/5.6 agg:3

Én törnön hívtam volna, ha adja akkor valószínűleg riveren is csekkel csak és igy nincs ez a gond.
Igy én szerintem visszatolom rá.

iKeksz
2013. dec. 19. 12:19

itt ha már turnön chback csapdázol riveren csak a call jöhet szóba

Élő ügyfélszolgálat