Ugyanaz az FT később. BB nyerő reg, a limpelő fish, nem sokkal ez előtt TT-t limp call-olt, de ezen kívül 7-8 limpje volt FT-n. BB: 805 hand 19/13/5.4 agg:2.1, fish: 103 hand 42/15/7 agg:2.6 az utcánkénti agg szerint még a kis minta alapján is turn-ön és riveren aktívabb
Riveren van e érték az emelésben? Ha nem betelek, jó e a call a nagyvakkal mögöttem? Mennyire volt ez hero call a bb részéről?
weaktight | Hand | 8Ts - No Limit Holdem Tournament
Én törnön hívtam volna, ha adja akkor valószínűleg riveren is csekkel csak és igy nincs ez a gond.
Igy én szerintem visszatolom rá.
A raise szerintem nagy hiba. Turn-ön azért passzoltam, hogy riveren könnyebben adjon meg K-okkal vagy 3. párral. Ha jobban belegondoltok, mivel hív elém riveren? K-jal nem, A kicsivel ch/call, AQ, AJ ver. Én nem sok mindent tudok adni a kezébe amivel ezt a line-t játssza és verem.
5.5 $-os verseny FTP-n FT, ellenfélről nincs sok info 122 hand alapján 25/19/5.6 agg:3
Ma kicsit utánaszámoltam, de kíváncsi vagyok más véleményére is.
weaktight | Hand Poll | TAo - No Limit Holdem Tournament
Ugyanaz az FT később. BB nyerő reg, a limpelő fish, nem sokkal ez előtt TT-t limp call-olt, de ezen kívül 7-8 limpje volt FT-n. BB: 805 hand 19/13/5.4 agg:2.1, fish: 103 hand 42/15/7 agg:2.6 az utcánkénti agg szerint még a kis minta alapján is turn-ön és riveren aktívabb
Riveren van e érték az emelésben? Ha nem betelek, jó e a call a nagyvakkal mögöttem? Mennyire volt ez hero call a bb részéről?
weaktight | Hand | 8Ts - No Limit Holdem Tournament
Hát ez pont a pozíció miatt volt így. Én floppon beledonkoltam volna, turn esetleg hívok még egy vékonyat.
A raise szerintem nagy hiba. Turn-ön azért passzoltam, hogy riveren könnyebben adjon meg K-okkal vagy 3. párral. Ha jobban belegondoltok, mivel hív elém riveren? K-jal nem, A kicsivel ch/call, AQ, AJ ver. Én nem sok mindent tudok adni a kezébe amivel ezt a line-t játssza és verem.
Miért jobb a donk, mint a ch/c??
A logikát nem értem .Te akartál hivni riveren ,hogy megadjon Kx-el vagy mással is , feladod a törnt a checkel és csodálkozol hogy hív riveren amivel Te kiveszed a kezéből a nálad gyengébb lapokat??Ha a törnön mész tovább és betelsz kb 12-13k ig és megad akkor river lehet check check (mert valószinüleg checkel csak)és megtudod mivel csinálta ezt. Ha a riveren igy is eléd donkol akkor verve vagy.De igy hogy törnön feladtad ,mert a check nálam azt jelenti azt gondoltad ő is checkel és megad riveren?
mert 2 ember ellen fingunk nem lesz hol leszünk, micron meg nem fognak óriási nagy floatolásokba kezdeni úgyhogy riveren blöfföljenek