Ebben az esetben a lényeg az, hogy a limp callt játszó ellenfél a legtöbb flopon még egy c bettel szembesül, és legtöbbször dobni kényszerül, ez a c bet teszi pluszossá. Én azt vettem észre, hogy sokkal többet dobnak, az ilyen c bet-jeimre, mintha a pre emelésemet adják meg vakokról. Ott is oop lesznek, mégis több mindennel adják a c betet, ragaszkodnak a pothoz.
Vágesz köszi:) De még mindig úgy gondolom, hogy játék elején inkább a range-m tetejével és egy-két kreatív lappal szállok partiba a nagy potok elérése érdekében. Belátom, hogy plusszos így ahogy leírtad, de játék elején még ilyen szituban is kihagyom a játékot A7o szerű lapokkal. De belátom, hogy igazatok van
Sziasztok!
Tegnap játszottam egy-két kisebb versenyt, ahol 2, számomra kérdéses partiba keveredtem.
1. No Limit Texas Hold'em Hand, 25/50, tictacfan | BOOM! Hand Replayer
Ez itt kb. az 5. leosztásom, úgyhogy nincs semmi infó... limper
Jó volt így, vagy máshogyan kellett volna?
2. No Limit Texas Hold'em Hand, 500/1000, tictacfan | BOOM! Hand Replayer
Mit gondoltok, ez simán bevállalható a side pot miatt (is), vagy sokkal erősebb a range-dzsük, mint feltételeztem?
MP2: 77+, AJo+, ATs+
MP3: 99+, AQ+
((És végül egy leosztás, aminek csak szemtanúja voltam, de nem győztem pislogni:
No Limit Texas Hold'em Hand, 125/250, tictacfan | BOOM! Hand Replayer))
én az 1.nél dobtam volna riveren de a megjátszás tetszett
viszont a 2.nál 3beteltem volna de ezeket nem tudtam volna kiszorítani úgyse!
3. no comment:)
nem teljesít olyan rosszul az a 1010 de utgt mindenképp 3beteltem volna ugyanis nagy stackű és poziciónk is van rá! de ja a side pot miatt mindenképp call sztem is
Elsőnél inkàbb turn b/f, rivert dobni kéne.
2. handet bevàllalom én is.
Az elsőnél nagyobbat izolálnék ( overlimp se rossz ), turn bet ( húzókkal is adja ), river check back, ha eléd hív, akkor dobás.
A 2. handnél mp2-ről info nélkül erősebb range-t feltételeznék, ugyanis 16 vakból squeze-el korai akciót.
1. hand: ezen a limiten jó így ahogy van, sztem overlimp ezzel a lappal nem jó! Betsize talán kicsivel lehetne nagyobb preflop.
2. hand: utg nyitását kár lenne 3betelni, izolálnád magad a range tetejével , és kizárnád a mögötted ülő resteal stackek esetleges movejait. Viszont ha nincs info player5 képességeiről (láthatóan el van tévedve) akkor én ilyen licitmenetnél dobnám a tizeseket.
hali, nálam 1. az ok 2. az easy fold ezután az akció után amit kaptunk. Tehát a pre call oks, majd pushokra fold.
Fogalmam sincs itt mit kene csinalni
Haho mindenki!
Teljesen tanacstalan vagyok az alabbi handdel kapcsolatban. Ha a Baluga teoriat vesszuk figyelembe, akkor sima dobas, de nem tudom, hogy MTT eseten van-e kulonbseg...
Szituacio: 1000 CAP MTT, 300-an vagyunk 120 korul lesz ITM. Ellenfel nemreg ult be, azt leszamitva, hogy 14 asztalon jatszik $5-$25 MTT-ket nincs rola infom.
Szoval ki mit csinalna turn es riveren, illetve preflop dobas KQo vagy jo igy? Eleg tight volt az asztal eddig.
Annyira szuk a range (kb. QJ, szerintem JJ es AK inkabb 3-betel preflop, nem?) amit reppel, hogy szinte mar nem hiszek neki...
Poker Stars $5.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t150/t300 Blinds + t40 - 9 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SitootiS (UTG): t4045 M = 4.99
Hero (UTG+1): t17336 M = 21.40
stam7 (UTG+2): t14516 M = 17.92
getpuzzled (MP1): t2888 M = 3.57
rsMEAT (MP2): t10446 M = 12.90
G-Spot9 (CO): t7383 M = 9.11
gigarj (BTN): t8742 M = 10.79
michelsandre (SB): t6513 M = 8.04
Dimi Michel (BB): t2818 M = 3.48
Pre Flop: (t810) Hero is UTG+1 with Q K
1 fold, Hero raises to t750, stam7 calls t750, 6 folds
Flop: (t2310) Q J Q (2 players)
Hero bets t1270, stam7 calls t1270
Turn: (t4850) T (2 players)
Hero bets t2400, stam7 raises to t5100, Hero ???