Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Lordtebeli
Válasz malacka001 kommentjére
2014. jan. 3. 12:58

De telleg ugy kellet volna berakni hogy meg nincs mutatas! Sok kerdes merulhet fel! Ha AJ vel megadtad pre es flopolsz egy Aszt amit o ugye ch/r el akkor milyen flopot vartal? Vagyis sztem itt hianyzik az agresszio de ha ez pre 3bettel tortenik akkor mar maskepp jatszod!

Lordtebeli
2014. jan. 3. 13:00

Es riveren a potbetjevel biztos nem tennem bluffre meg ha maniac fish is!

Akameo
2014. jan. 3. 13:05

akkor dobni kell

Akameo
2014. jan. 3. 13:09

Én a flop c/r miatt váltottam pot controll ra, viszont pre 3bet tényleg jó ötlet. Meg mit csinálsz ha megint visszahív turnön? Ha erre a kérdésre nem tudok választ adni , inkább nem hívok.

akkor dobni kell :) de ez a kis chekraisel túl sok mindent nem reppel

Slynzor
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 3. 13:56

Es riveren a potbetjevel biztos nem tennem bluffre meg ha maniac fish is!

Mostanában a legtöbb fish ellen megszívom ezeket a potbeteket, mert általában őszintén betelnek. Kis bet - kis érték, nagy bet - nagy érték.

Lordtebeli
2014. jan. 3. 14:00

Ezt parx be kell szopni:)

Ollie
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. jan. 3. 14:38

Én a flop c/r miatt váltottam pot controll ra, viszont pre 3bet tényleg jó ötlet. Meg mit csinálsz ha megint visszahív turnön? Ha erre a kérdésre nem tudok választ adni , inkább nem hívok.

Akameo már válaszolt előttem:) Dobok egyértelműen és elhiszem neki, hogy nem feltétlenül ebben a handben fogom elvenni a stackjét:D

Slynzor
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. jan. 3. 15:16

Sokkal több minden ellen tudsz vbetelni, mint riveren.

naggeri
2014. jan. 3. 17:50

nálam turn bet.
kb sose c/r eltek meg még két utcán, de ha megtenné itt akkor dobnám a másodikra.
river meg .. FU fold vagy Kabbe call.

QQ-Gigolo-7
2014. jan. 6. 16:50

weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament

Mai elemzésem egyik furcsasága.
Igazából nem egy komplikált szitu, az egészben annyi plusz infó vaan, hogy a limper 6 hand alapján 50/0-s, a vakok pedig: sb: 17/10, és 0 3bet, 30 hand alapján. BB pedig 16 hand alapján 38/19, szintén 0 3bet.

Véleményem szerint itt lehetne izolálni, de lehet nem rossz a fold sem.
Milyen rangel izoláltok ebben a szituban?

Élő ügyfélszolgálat