Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Riddler1988
Válasz malacka001 kommentjére
2014. jan. 15. 2:05

Hát az a gond h nem sok mindent tudok elképzelni amivel így játszik és vered.. lehet AK, lehet 98s, a JJ,TT.-sztem 3beteli, de akkor AK-t is lehet. Gyöngébb Q val meg nem ad meg pre max QJ,QT, de az ellen megint ott vagy ahol a part szakad. Lehet még AA-KK nála, de azzal nem így játszana sztem. eléggé cryfold.

illese
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. jan. 15. 7:32

Preflop ennyire deep UTG+1 nagyon rossz a KQo.
Értelmes játékos pf call rangeben nem látok én sem olyat, amivel így játszik és vered. (T9d és rájött a kreatív félóra???). Q az AQ-n JQ, KQ-n kívül nem lehet nála. Kis párokat régen bedobta. AK 3betelt volna.
Nem tudom az asztalnál be tudnám-e dobni, de be kellene

Akameo
2014. jan. 15. 9:05

pre passzív asztalon soha nem dobom, annyi, hogy minraise és gyakorlatilag csak bb nak adom az allint, ha ennyire feszesek.

a hand tényleg érdekesebb, én sem vagyok benne mi a legjobb, így látom:

szerintem a pre és flopp call után lehet nála kb. 99 TT JJ AA Kk AJ Aq Ak qjs t9s talán qts de infó népkül ilyen sortabb asztalon inkább dobja. írtátok hogy tt jj ak 3 beteli pre ez nem mindig igaz főleg így sort asztalon szerintem jobb is csak callozni velük hátra valaki ránkborít hátulról vmit, ugyanez igaz lehet Aa-kk ra,

Turnon ha átgondoljuk milye lehet a chek sokkal jobban tetszene, azok a lapok amelyek hátul vannak ellenünk maradjanak bent. ( én itt kb. Aa-t dobok) elég szűk a range de egy chekkel legalább nem szűkítjük tovább, nem tudom mi az amitől nyerünk a turn bettel valeu-t.

És utána jön ezzel kb min chekraisel ami mindenképp fölösleges mert mi sok lapot eldobunk és már a pot úgyis úgy alakult, hogy riverre bekerül.
Szóval ha úgy gondoljuk 5 ből 1x ez lehet blöff akkor callozuk be, riveren nem fog gyengébbel blöffölni szerintem ak-t is möggéchekkel.

Nálam turn call / a fölösleges raise miatt/
river ha nem jön K vagy Q akkor chek fold
de turn bet helyett chek call nálam

van Gerwen
Válasz illese kommentjére
2014. jan. 15. 10:16

Preflop ennyire deep UTG+1 nagyon rossz a KQo.
Értelmes játékos pf call rangeben nem látok én sem olyat, amivel így játszik és vered. (T9d és rájött a kreatív félóra???). Q az AQ-n JQ, KQ-n kívül nem lehet nála. Kis párokat régen bedobta. AK 3betelt volna.
Nem tudom az asztalnál be tudnám-e dobni, de be kellene

Mármint mi rossz? A KQ nyitás UTG+1-ből? OMG, ez nem cash game, sima openraise itt.

mario1212
2014. jan. 15. 12:35

pocsék egy szitu, józanul nem marad sok választás, mint a sírva dobás :(

Koszka9999
Válasz mario1212 kommentjére
2014. jan. 15. 12:40

History nélkül sírva dobni.

illese
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. jan. 15. 14:08

Mármint mi rossz? A KQ nyitás UTG+1-ből? OMG, ez nem cash game, sima openraise itt.

Ízlések, pofonok, table image, zsetonszám, játékstílus. A standard játék azért szerintem egy KQo-val UTG+1-nél 50b deep azért a dobás. Nézd meg, kb. a legjobb floppot kaptuk és ott rágjuk a körmünket, hogy berakjuk-e... Na pont ezért dobás, ha ül mögötted normális ember. Ha az asztal extrém passzív, nagyon egyenes vagy könnyen terrorizálható az más tészta...

urbanpoet303
Válasz illese kommentjére
2014. jan. 15. 20:10

Koszi sracok a sok valaszt, igy utolag belegondolva talan a turn check-call, river check-fold lett volna a helyes jatek amennyiben nem javulunk (7 tiszta out-unk van valoszinuleg)...

A torna soran sikerult meggyozni magam, hogy ezt megcsinalhatja AA, KK, flush huzo es egy 22 - 99 comboval is. Utolag belegondolva, a fentiek kozul max az AA es KK allja meg a helyet + minden value hand, ami veri a KQ-t.

Call es riveren check-call lett a vege (biztos vagyok benne, hogy a legrosszabb dontest hoztam meg vegul, de ugye mindig tanul az ember ;)) es TT volt nala.

Akameo
2014. jan. 15. 20:59

nem para 99% ban csak könnyebb helyzetek lesznek, ennèl nagyobb hibákat is elkövetünk néha

mario1212
2014. jan. 15. 23:37

a játék hevében, pláne mondjuk ha éppen 45 hand óta dobálsz... nagyon szar szitu, és óriási dobás

Élő ügyfélszolgálat