Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Koszka9999
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2014. jan. 6. 17:07

weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament

Mai elemzésem egyik furcsasága.
Igazából nem egy komplikált szitu, az egészben annyi plusz infó vaan, hogy a limper 6 hand alapján 50/0-s, a vakok pedig: sb: 17/10, és 0 3bet, 30 hand alapján. BB pedig 16 hand alapján 38/19, szintén 0 3bet.

Véleményem szerint itt lehetne izolálni, de lehet nem rossz a fold sem.
Milyen rangel izoláltok ebben a szituban?

Gondolom nagyon az elején vagytok, így dobnám inkább én is.

Izolálni ilyen 99+,AJ+,néha talán KQs

Krono
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2014. jan. 6. 17:15

weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament

Mai elemzésem egyik furcsasága.
Igazából nem egy komplikált szitu, az egészben annyi plusz infó vaan, hogy a limper 6 hand alapján 50/0-s, a vakok pedig: sb: 17/10, és 0 3bet, 30 hand alapján. BB pedig 16 hand alapján 38/19, szintén 0 3bet.

Véleményem szerint itt lehetne izolálni, de lehet nem rossz a fold sem.
Milyen rangel izoláltok ebben a szituban?

Őt rohadt lazán lehet izolálni. Kb 44+, A2s+, A5o+, K7s+, K9o, Q8s+, Q9o+, J8s+ J9o+, T8s+

naggeri
Válasz Krono kommentjére
2014. jan. 6. 17:17

én kb any "reasonable" two -val izolálnám.
Ax, Kxs,Q8s+, sc-k, one gapper sc-k, stb..stb..

kb nem is a lapod lesz a lényeg, hanem hogy nagyon magas %-ban flop c/foldon lesz, ha meg nem akkor lets play poker.

QQ-Gigolo-7
Válasz malacka001 kommentjére
2014. jan. 6. 17:22

Akkor jól éreztem, hogy ez itt nem volt a legjobb
Danke

naggeri
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. jan. 6. 17:26

Gondolom nagyon az elején vagytok, így dobnám inkább én is.

Izolálni ilyen 99+,AJ+,néha talán KQs

:O
ez naggyon nit szerintem.

ő egy free money, IP muszáj lazítanod ilyenek ellen amig nem reagálnak rá mások.
Könnyű zsetonszerzési lehetőség, kis szerencsével te szeded el a chipjét és nem vki más.

simán lehet hogy 3-4 szer is szerzel tőle 3-6 BB-t aníg valakinek szemet szúr, plusz mindig benne van hogy akár le is szeded.
Gyenge játékoson pozink van, ez az amit szeretünk, használjuk is ki.

Koszka9999
Válasz naggeri kommentjére
2014. jan. 6. 17:27

nagyon magas %-ban flop c/foldon lesz, ha meg nem akkor lets play poker.

jaja, ez megfontolandó tényleg :)

kertitorp
2014. jan. 6. 17:46

Gyakorlatilag minden nem túl szemét lappal izolálni kell, majd a legtöbb flopon c bet + EV-s. Csak akkor kell feszesebben, ha tudod, hogy a mögötted ülők ezt kiszúrják. Ez kiváló alkalom izolálni, A7-t csak akkor dobok limpelés után, ha pl utg limpel és mp-ben ülök ( sokan vannak mögöttem, néha erősebb handet limpelnek ).

Koszka9999
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 6. 21:41

Jogos, igazából lehet az utóbbi idők tornán való szopóflagje miatt voltam ennyire pesszimista, a leosztást illetően.

Ollie
2014. jan. 7. 0:28

hm fura, nekem eszembe nem jutna izolálni ezt a szitut 6 hand 50/0 és egy limp szerintem pont nem mond semmit és játék elején sosem játszanék A7o szintű lapokkal, Kb sosem érezhetjük magunkat kényelmesen a partiban egy esetleges jó flop esetén sem. De lehet én túl nit vagyok..:D

kertitorp
Válasz Ollie kommentjére
2014. jan. 7. 0:51

hm fura, nekem eszembe nem jutna izolálni ezt a szitut 6 hand 50/0 és egy limp szerintem pont nem mond semmit és játék elején sosem játszanék A7o szintű lapokkal, Kb sosem érezhetjük magunkat kényelmesen a partiban egy esetleges jó flop esetén sem. De lehet én túl nit vagyok..:D

Ebben az esetben a lényeg az, hogy a limp callt játszó ellenfél a legtöbb flopon még egy c bettel szembesül, és legtöbbször dobni kényszerül, ez a c bet teszi pluszossá. Én azt vettem észre, hogy sokkal többet dobnak, az ilyen c bet-jeimre, mintha a pre emelésemet adják meg vakokról. Ott is oop lesznek, mégis több mindennel adják a c betet, ragaszkodnak a pothoz.

Élő ügyfélszolgálat