weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament
Mai elemzésem egyik furcsasága.
Igazából nem egy komplikált szitu, az egészben annyi plusz infó vaan, hogy a limper 6 hand alapján 50/0-s, a vakok pedig: sb: 17/10, és 0 3bet, 30 hand alapján. BB pedig 16 hand alapján 38/19, szintén 0 3bet.
Véleményem szerint itt lehetne izolálni, de lehet nem rossz a fold sem.
Milyen rangel izoláltok ebben a szituban?
weaktight | Hand | 7Ao - No Limit Holdem Tournament
Mai elemzésem egyik furcsasága.
Igazából nem egy komplikált szitu, az egészben annyi plusz infó vaan, hogy a limper 6 hand alapján 50/0-s, a vakok pedig: sb: 17/10, és 0 3bet, 30 hand alapján. BB pedig 16 hand alapján 38/19, szintén 0 3bet.
Véleményem szerint itt lehetne izolálni, de lehet nem rossz a fold sem.
Milyen rangel izoláltok ebben a szituban?
én kb any "reasonable" two -val izolálnám.
Ax, Kxs,Q8s+, sc-k, one gapper sc-k, stb..stb..
kb nem is a lapod lesz a lényeg, hanem hogy nagyon magas %-ban flop c/foldon lesz, ha meg nem akkor lets play poker.
Akkor jól éreztem, hogy ez itt nem volt a legjobb
Danke
Gondolom nagyon az elején vagytok, így dobnám inkább én is.
Izolálni ilyen 99+,AJ+,néha talán KQs
nagyon magas %-ban flop c/foldon lesz, ha meg nem akkor lets play poker.
Gyakorlatilag minden nem túl szemét lappal izolálni kell, majd a legtöbb flopon c bet + EV-s. Csak akkor kell feszesebben, ha tudod, hogy a mögötted ülők ezt kiszúrják. Ez kiváló alkalom izolálni, A7-t csak akkor dobok limpelés után, ha pl utg limpel és mp-ben ülök ( sokan vannak mögöttem, néha erősebb handet limpelnek ).
Jogos, igazából lehet az utóbbi idők tornán való szopóflagje miatt voltam ennyire pesszimista, a leosztást illetően.
hm fura, nekem eszembe nem jutna izolálni ezt a szitut 6 hand 50/0 és egy limp szerintem pont nem mond semmit és játék elején sosem játszanék A7o szintű lapokkal, Kb sosem érezhetjük magunkat kényelmesen a partiban egy esetleges jó flop esetén sem. De lehet én túl nit vagyok..:D
hm fura, nekem eszembe nem jutna izolálni ezt a szitut 6 hand 50/0 és egy limp szerintem pont nem mond semmit és játék elején sosem játszanék A7o szintű lapokkal, Kb sosem érezhetjük magunkat kényelmesen a partiban egy esetleges jó flop esetén sem. De lehet én túl nit vagyok..:D