Zoleee kérdéses MTT handjei
Indítok egy ilyen topikot. A topik célja a fejlődés, érdemi kommenteket várok. (Minden beszólást, nem megfelelő hangnemű vagy semmit mondó bejegyzést törölni fogok. )
Sztem erdemes lenne weaktight-tal vagy massal konvertalnod a hh formatumot.
Szerintem csek ,vagy csak 1 kicsi hivás(1k),ha visszaemel dobom.Kis hivást hátha megad pp-vel vagy A xel ha nem hisz neked.
Sztem erdemes lenne weaktight-tal vagy massal konvertalnod a hh formatumot.
igen jobb lenne egy job konverter. Jo lenne latni a stackjeiteket.
OOP én ezt a floppot ha elég deepek vtok c/raiselnem. IP jo call.Ha olyan 25bb ig meg be raise/callolnam, de ez close.
River gaybet/call ha wps, sztem ha nem bet/callolod a rivert akkor check back. olyan oltári sokk value nincs benne , igy is sztem ha callol lesz nala jobb néha
Nem játszok MTT-t, de:
Vagy turnön, vagy riveren (inkább itt) betelnék olyan fél pot körülit, elvileg sd képes lappal adhatja, hiszen nagyon úgy tűnhet neki, hogy csak a két checkre játszunk vissza. River c/r-re szerintem dobnám, ha nem túl nagy a pot a stackjeinkhez képes, ha megcsinálja blöffből megérdemli a potot.
Ez a formátum szerintem nem az igazi, nincsenek stackméretek, valamint a pozíciókat/vakokat is számolgatni kell, egyszerűbb lenne leírva.
River checks, valószínüleg hívást csak jobbal adna meg. Szerintem nincs benne valu.
de ha tudob dobni overpairtvagy akár még jobbat is akkor bluffbe forditva bet turn bet river , boven elo tudsz adni 8ast(bar amugy2pár +al ugyis lecallolnak nem hisznek el semmit a randomok)
Sztem nem sok olyan kombi van, amivel itt megadna egy river hívást, és le is győznéd a bemutatásnál, ilyen lehet max az AT, KTs. A JT már ver, az AJ is, amikkel a turnön már nem mert hívni. Jó eséllyel csak egy c-betet tolt be 2 fölélappal, aztán feladta a partit a veszélyes turn miatt, így több érték nem nagyon van már a partyban.
Én lekopognám.
UI: úgy látom, egyre jobb a formátum.:)