Exploiting framework
Szeretnék létrehozni egy olyan „gyűjteményt” amely struktúrába foglalja azokat az elemeket amelyek „leak”-ek lehetnek az ellenfél játékában.
Viszont annyira sok kategóriára lehet bontani egy stratégiát, hogy nehéz megtalálni mit érdemes összevonni és mit nem. Pl. már abban is elbizonytalanodtam, hogy a flop textúrákat milyen kategóriákra érdemes bontani. Ilyeneket írkáltam elsőre:
A „Complex” kategória alatt az alapelemekből összerakott textúra típusok vannak, gondolom ezek lennének igazán érdekesek.
Az egyes flop textúrákon való viselkedésen kívül milyen elemek vannak még? Ilyenekre gondolok mint:
-range-ek (vbet range, c/c range, stb....)
-betsize-ok
-barrelezés
-...?
Szerintetek?
Az efajta leak keresés leginkább a ssnl-multitablerek ellen lenne a legjobb fegyver hiszen ők inkább ellenfélfüggetlen játékot játszanak, kevésbé adaptálódnak.
Brainstorming gyanánt érdemes lenne kielemezni egy ilyen játékost, ki is választottam egyet PS sh nl100-ról: murph0511
A jobb regularok közé tartozik, és sokszor 16 asztalon játszik. Van róla ~150k handem, szóval ezzel nem lesz probléma.
Itt a HUD popup-om róla:
Ez nyilván nem elég, ezért tegyetek fel kérdéseket, bármiről ami eszetekbe jut (pl. textúrák, line-ok, betsize-ok, range-ek, stb..) és megnézem. Nem várok világmegváltó gondolatokat, ha mindenki egy picit hozzátesz akkor talán valami használható is kinőhet ebből. :)
kicsit off, de soha nem értettem azokat az arcokat , akik képesek letolni pl 1,2 millió handet nl100 on 16 asztalon mint valami gép 0,8 BB/100-zal, ha csak minden 7. sessiont kihagyná és inkább a játéka fejlesztésével foglalkozna már talán ezzel sikerülne 1,5 BB/100-ra felhoznia magát máris vagy 30%-kal többet hozhatna össze a rakebacket is beleszámítva.
2x elolvastam, de nem világos mit akarsz kihozni belőle
kicsit off, de soha nem értettem azokat az arcokat , akik képesek letolni pl 1,2 millió handet nl100 on 16 asztalon mint valami gép 0,8 BB/100-zal, ha csak minden 7. sessiont kihagyna ez ezzel sikerülne 1,5 BB/100-ra felhoznia magát máris vagy 30%-kal többet hozhatna össze a rakebacket is beleszámítva.
jah kimaradt egy félmonadat az előző hszből, már kijavítottam
Miért nő a winrate attól, hogy minden 7. session-t kihagyja valaki?
amúgy nem rossz az eredeti ötlet csak épp ez a probléma vele (legalábbis ebben a formában) hogy idejön valaki beböfög valami féloff hozzászólást, még el is írja és erre megy el féltucat hozzászólas. Nah inkább be is fejezem :).
2x elolvastam, de nem világos mit akarsz kihozni belőle
Egy mankót szeretnék látni a végén, ami segít abban, hogy hogyan kell hatékonyan kielemezni az ellenfelem játékát.
Ennek a módja is képlékeny, ezért első lépésként betettem egy példát murph0511 személyében, ehhez várom a témábavágó kérdéseket/észrevételeket! :)
szerintem mire annyi handed összejön, hoyg floptextúra típus szeint tudsz elmezni (főleg, hogy annak függvényében, hoyg mi volt nála), addigra annyira sok handed lesz, ami kezelhetetlen iylen jellegű elemzéshez, ill. ezeket csak "kézzel" tudod végignézni, ami nem 3 perc 1 ellenfél ellen se.