Nem játszottam még PP-n, elhiszem neked, baromságnak is tartom ezt.
A témához kapcsolódva ezesetben valóban, az ottani HU játékos FR-en valszeg simán plusszra kihozza azokat a szituációkat, amikor körfold volt a vakokig, és ugyanazt a játékot kell játszania, amit egyébként HU-s asztalnál tenne.
A termek nagytobbsegeben, HU jatekban a kisvan a Button es oneki van pozicioja flop utan vegig...
Full ring asztalon jó az openlimp bármikor is?
Én most kezdtem úgy játszani, hogy mniden pp-vel openraiselek preflop. A pf statom így 15/12-lett. Mi a véleményetek?
Full ring asztalon jó az openlimp bármikor is?
Én most kezdtem úgy játszani, hogy mniden pp-vel openraiselek preflop. A pf statom így 15/12-lett. Mi a véleményetek?
Openraise azt akarja jelenteni nálam, hogy ha előttem nem volt semmilyen akció (limp, bet...), csak dobás, akkor any pp-vel emeléssel szállok be.
Meg úgy egyáltalán, sose openlimpelek.
Openraise azt akarja jelenteni nálam, hogy ha előttem nem volt semmilyen akció (limp, bet...), csak dobás, akkor any pp-vel emeléssel szállok be.
Én is próbáltam így játszani a Cake-n, nekem nem jött be. Bár például a Stars-on ahol valamivel értelmesebb a mezőny + 9 fős asztalok vannak, szerintem így kell játszani ahogy leírod.
Én korai és középső pozíciókból csak limpelek alacsony és közepes párokkal. Túl nagy az esélye, hogy van valakinél olyan lap, amivel visszaemelhet, s 10BB-ért már nem olyan jó biznisz megjátszani a pp-ket.
Hátulról viszont minden indulólappal emelek, legyen az kis pp, sc, vagy AA.
Az ugyanakkor tény, hogy ez a játék már néha 12 asztalon is unalmas, de amíg pénzt hoz, nekem okés.
Én is próbáltam így játszani a Cake-n, nekem nem jött be. Bár például a Stars-on ahol valamivel értelmesebb a mezőny + 9 fős asztalok vannak, szerintem így kell játszani ahogy leírod.