R1per2
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 23. 20:01

Hand History Posting and Rakeback
Itt egy példahand. 44-el koraiból openraise.

zoltanh
Válasz R1per2 kommentjére
2008. júl. 23. 20:10

Itt egy példahand. 44-el koraiból openraise.

Parad azért ott ül :D

R1per2
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 23. 21:04

Parad már NL200-as asztalokra is beül...

darklol
2008. júl. 23. 21:09

még parados storykat :)

zoltanh
2008. júl. 23. 21:13

Parad már NL200-as asztalokra is beül...

Láttam már én is ott. Sőtt akkor 12 asztal ment neki ebből 2 nl200 a többi meg nl100.

ami van statisztikád róla ott nyerő? Mert ugye ilyen 8/4-et játszik. Vagy ő csak RB-ből él?

R1per2
2008. júl. 23. 21:18

NL25-ön 0-ás, NL50-en vesztő.

zoltanh
2008. júl. 23. 21:23

NL25-ön 0-ás, NL50-en vesztő.

Pedig amikor ránézek az asztalokra akkor elég sok helyen deepen ül bent. most is épp játszik :D

Bár az, hogy deepen ül bent az semmit nem jelent, mert eddig én is vesztő vagyok ipokeren pedig tegnap pl 400BB-vel ücsörögtem az egyik asztalnál és a sessionom is nullszaladós volt.

R1per2
2008. júl. 27. 18:59

Ennyit a limpcall játékról.

bojanika
2008. júl. 27. 19:37

Ennyit a limpcall játékról.

Nálam ez riveren check-call. Ha húzója volt, akkor hátha blöfföl, amúgy meg nem hiszem, hogy rosszabb kézzel megadja.
Amúgy sztem ha emelsz, akkor is ez az eredmény. Sztem.

R1per2
Válasz bojanika kommentjére
2008. júl. 27. 20:06

Az adott partiban nyilván ugyanez a végeredmény, csak azt akartam szemléltetni, hogy a floppolt settel oop ki lehet törölni a seggem limpelt potban.
Emelt potban sokkal több a variáció, ott egy setet sokkal könnyebben kifizetnek, és missed floppal is el lehet vinni a potot, a titok annyi lehet szerintem, hogy nem kell annyit cbetelni, vannak sokkal furfangosabb variációk is. Nomeg a valuebettel is csínyján kell bánni.

Nekem már ez egyszerűen nem megy. Képtelen vagyok csak úgy belimpelni, annyival nehezebb a játék oop egy limpelt potban, hogy elképesztő. NL10-25 teljesen más kategória, ott valóban jó lehet (vagy egy lazább teremben)
Ha feszesen akarok játszani, akkor inkább eldobom a lapot, de szerintem ez az openlimpelgetés rettenetesen gyenge játék, minden elismerésem annak, aki ilyen szituációkban értelmes ellenfelek ellen pozitív egyenleget tud produkálni.

Amúgy ma jól ment a játék, szépen nyertem is!

Élő ügyfélszolgálat