Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > Poker tanitas - total kezdo, idosebb korosztalynak

Madarassy
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2010. febr. 23. 20:00

Szórólapozás órabérét nl2-nl5 ön is lehet hozni :).

Polacheck
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2010. febr. 23. 20:00

Kicsit unalmasabb lehet számukra. Legalábbis ezt hallottam, és szerintem is inkább micro sng, mint nl2.

Kérdezd meg nagymamát, hogy zavarja-e az unalom, ha pénzt lehet keresni vele. Szted 30 évvel ezelőtt a gyárban annyira funny volt az élet és változatos a meló?

Ger1bacsi
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 23. 20:12

Kérdezd meg nagymamát, hogy zavarja-e az unalom, ha pénzt lehet keresni vele. Szted 30 évvel ezelőtt a gyárban annyira funny volt az élet és változatos a meló?

Nemhiszem, hogy nagymamámtól ezt meg kéne kérdeznem.. Lehet egy konkrét délutáni program lenne.. :)
Sng-kel is lehet úgy keresni, mint nl2vel szerintem.

geristar
Válasz buktar kommentjére
2010. febr. 23. 20:27

Blogot az ősöknek!

+1!!!

hosocske
Válasz geristar kommentjére
2010. febr. 23. 20:40

Én eddig bárkinek akartam tanítani vmit ( amire persze ők kértek meg ,mert ninics más esély bla bla) ott fulladt ki, amikor adtam egy könyvet, hogy olvasd el, hogy kis fogalmad legyen a dolgokról, na a könyv kinyitása 2 hónap alatt egyiknek se akart össze jönni...

Az öregebbeknél, legalább ha nehezen is szoknak hozzá a dolgokhoz majd, legalább jobban megbecsülik ha ezzel vmit össze tudnak szedni, és szorgalmasak lesznek, és az kell igazából a micro tétre

hajrá Littlemage family::)

ja igen és blogot feltétlenül:D + micro cg +1

prims
Válasz hosocske kommentjére
2010. febr. 23. 20:50

DoN? kb az a legtisztább, nem?

Polacheck
Válasz prims kommentjére
2010. febr. 23. 20:57

DoN? kb az a legtisztább, nem?

Jogos, ez nem hülyeség.

"Mami. Az első 10 percben, ha ilyen lapjaid vannak, azt a csúszkát elúhzod jobbra teljesen és rányomsz az allin gombra. A második 10 percben már ezekkel a lapokkal is. A harmadikban meg ezekkel is. Megadni meg csak ezekkel adunk meg"

10-esre kb elég is.

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 23. 21:31

Jaja, lehet a DON se hulyeseg, bar akkor mehet a hyperturbo sng tablazattal is :))))

mondjuk ilyen 100-200 kezdo br-ban lehet sztem gondolkodni., szoval a 10-es felejtos az elejen, mindenkepp kisebb.

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 23. 21:35

Jaja, lehet a DON se hulyeseg, bar akkor mehet a hyperturbo sng tablazattal is :))))

mondjuk ilyen 100-200 kezdo br-ban lehet sztem gondolkodni., szoval a 10-es felejtos az elejen, mindenkepp kisebb.

5-ösön pláne don. sokkal inkább, mint cg

matusow88
Válasz Madarassy kommentjére
2010. febr. 23. 21:37

hát nem tudom. :D nagyikat megtanítani online pókerezni sztem egy eleve halálra ítélt próbálkozás, de vannak még csodák... :)

Élő ügyfélszolgálat