Szórólapozás órabérét nl2-nl5 ön is lehet hozni :).
Kicsit unalmasabb lehet számukra. Legalábbis ezt hallottam, és szerintem is inkább micro sng, mint nl2.
Kérdezd meg nagymamát, hogy zavarja-e az unalom, ha pénzt lehet keresni vele. Szted 30 évvel ezelőtt a gyárban annyira funny volt az élet és változatos a meló?
Blogot az ősöknek!
Én eddig bárkinek akartam tanítani vmit ( amire persze ők kértek meg ,mert ninics más esély bla bla) ott fulladt ki, amikor adtam egy könyvet, hogy olvasd el, hogy kis fogalmad legyen a dolgokról, na a könyv kinyitása 2 hónap alatt egyiknek se akart össze jönni...
Az öregebbeknél, legalább ha nehezen is szoknak hozzá a dolgokhoz majd, legalább jobban megbecsülik ha ezzel vmit össze tudnak szedni, és szorgalmasak lesznek, és az kell igazából a micro tétre
hajrá Littlemage family::)
ja igen és blogot feltétlenül:D + micro cg +1
DoN? kb az a legtisztább, nem?
DoN? kb az a legtisztább, nem?
Jaja, lehet a DON se hulyeseg, bar akkor mehet a hyperturbo sng tablazattal is :))))
mondjuk ilyen 100-200 kezdo br-ban lehet sztem gondolkodni., szoval a 10-es felejtos az elejen, mindenkepp kisebb.
Jaja, lehet a DON se hulyeseg, bar akkor mehet a hyperturbo sng tablazattal is :))))
mondjuk ilyen 100-200 kezdo br-ban lehet sztem gondolkodni., szoval a 10-es felejtos az elejen, mindenkepp kisebb.
hát nem tudom. :D nagyikat megtanítani online pókerezni sztem egy eleve halálra ítélt próbálkozás, de vannak még csodák... :)