Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > Poker tanitas - total kezdo, idosebb korosztalynak

kisrapi
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 24. 0:35

A Poker elméletet még en sem tudtam elolvasni, csak az elejet :D :D.

lehet ezért callolsz 97s-el 4-beteket?:D:D

nando42
Válasz kisrapi kommentjére
2010. febr. 24. 1:03

lehet ezért callolsz 97s-el 4-beteket?:D:D

Aligha, miután a könyvnek messze köze sincs a SH NLH-hez. :P:D

Littlemage
Válasz nando42 kommentjére
2010. febr. 24. 3:37

Hihi :).

Sobi
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 24. 9:40

Petrocelli minta??? :)
GL hozzá, s mint tudjuk simán működhet, de szerintem is sss nem a legjobb, elég ha FR-n betartja az alapokat!

Sziasztok!

Marciusban megpróbálom tanitani pokerre édesanyámat és a nagynénémet. Nyilvanvalo, leginkabb anyagi okok miatt, szeretnének plusz bevetelre szert tenni. Szerintetek hol erdemes kezdeni? Ugye, az idosebb korosztalyt kepviselik, 55-65 kozottiek,angol nyelvtudas nelkul, keves szamitogepes ismeretekkel.

Kezdjem veluk SSS-el?

Vagy teljes stack? Az mondjuk elég tuti, hogy CG-vel kezdem veluk. Bár lehet kis tetes sng se hulyeseg, de abban en is fiss vagyok. De talan kezdesnek a CG lenne a legjobb, ill. ahhoz en is ertek valamennyire.

Felmerult bennem a 27 draw poker lehetosege is - kiprobaltam a napokban - , mert a kis teteken gyakorlatilag Iteo fele suli még sok is, tenyleg van, aki meg tan a szabalyokkal sincs tisztaban.

Szoval ha valakinek van tapasztalata, az ne tartsa vissza. Ugye, azert ebben a korban mar nehezebben tanulnak az emberek.

Köszi!

Littlemage

Szecsa
Válasz Sobi kommentjére
2010. febr. 24. 10:09

Szerintem a DON a legegyszerűbb, legegyenesebb játék, és (aránylag) könnyen betanulható. (bár én nagyon nem szeretem. :) )

Mindenesetre, bármi is lesz, kitartást hozzá!

Blogot én is olvasnék.

Romsy
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 24. 10:38

hu sng

Triccianus
Válasz Romsy kommentjére
2010. febr. 24. 10:44

hu sng

Ezzel a stílussal én is most ismerkedem. Egyetlen bajom vele, hogy sokkal kevesebb cikk, videó, stb. található hozzá, mint bármelyik más játéktípushoz. Esetleg tudsz ajánlani hozzá valami jó anyagot?

olegg
Válasz Triccianus kommentjére
2010. febr. 24. 10:53

HU SNG alapkönyve: Collin Moshman: Heads Up No Limit Holdem

kisrapi
Válasz nando42 kommentjére
2010. febr. 24. 10:55

Aligha, miután a könyvnek messze köze sincs a SH NLH-hez. :p:D

vagyis FR CG-ben nem éri meg matematikailag callolni SC-kkel 4-betet 100BB deepen, SH CG-ben viszont igen?

Triccianus
Válasz olegg kommentjére
2010. febr. 24. 10:55

HU SNG alapkönyve: Collin Moshman: Heads Up No Limit Holdem

Kösz szépen, nem találkoztam még vele, utánanézek!

Élő ügyfélszolgálat