A Poker elméletet még en sem tudtam elolvasni, csak az elejet :D :D.
lehet ezért callolsz 97s-el 4-beteket?:D:D
Hihi :).
Petrocelli minta??? :)
GL hozzá, s mint tudjuk simán működhet, de szerintem is sss nem a legjobb, elég ha FR-n betartja az alapokat!
Sziasztok!
Marciusban megpróbálom tanitani pokerre édesanyámat és a nagynénémet. Nyilvanvalo, leginkabb anyagi okok miatt, szeretnének plusz bevetelre szert tenni. Szerintetek hol erdemes kezdeni? Ugye, az idosebb korosztalyt kepviselik, 55-65 kozottiek,angol nyelvtudas nelkul, keves szamitogepes ismeretekkel.
Kezdjem veluk SSS-el?
Vagy teljes stack? Az mondjuk elég tuti, hogy CG-vel kezdem veluk. Bár lehet kis tetes sng se hulyeseg, de abban en is fiss vagyok. De talan kezdesnek a CG lenne a legjobb, ill. ahhoz en is ertek valamennyire.
Felmerult bennem a 27 draw poker lehetosege is - kiprobaltam a napokban - , mert a kis teteken gyakorlatilag Iteo fele suli még sok is, tenyleg van, aki meg tan a szabalyokkal sincs tisztaban.
Szoval ha valakinek van tapasztalata, az ne tartsa vissza. Ugye, azert ebben a korban mar nehezebben tanulnak az emberek.
Köszi!
Littlemage
Szerintem a DON a legegyszerűbb, legegyenesebb játék, és (aránylag) könnyen betanulható. (bár én nagyon nem szeretem. :) )
Mindenesetre, bármi is lesz, kitartást hozzá!
Blogot én is olvasnék.
hu sng
hu sng
HU SNG alapkönyve: Collin Moshman: Heads Up No Limit Holdem
Aligha, miután a könyvnek messze köze sincs a SH NLH-hez. :p:D
HU SNG alapkönyve: Collin Moshman: Heads Up No Limit Holdem