Kösz szépen, nem találkoztam még vele, utánanézek!
vagy csak keresd meg Hideyoshi-t
vagyis FR CG-ben nem éri meg matematikailag callolni SC-kkel 4-betet 100BB deepen, SH CG-ben viszont igen?
hu sng
Ezt idáig nem tudtad? :D :D :p
:-)
Ne szopassatok, nem létezhet olyan, hogy Heads-up SNG. Illetve ez egyenlő a HU CG-mel, szerintem...
Egyébként, sosem értem, hogy ki az aki unalomról beszél a póker kapcsán. Több mint 2 éve grind-olok, és mindig izgatottan várom a köv. alkalmat.
Én mindenképpen a CG-et ajánlom, hiszen egy tour-ban ott van az idő faktor, ami rohadtul megbonyolítja a játékot, pl. "Muter, A7s-t az első két vakszinten dobod, de ha már csak 3-an vagytok játékban akkor inkább a fél karod minthogy eldobd..."
Emellett a legkönnyebb mezőnyt érdemes megcélozni, ami ma talán a 6max cg lehet... Bár full ringen sosem játszottam...
Mivel PC kezelési problémáik is vannak, ezért nagyon jó szoftver kell, és alacsony micro tétes rake. Tehát azt hiszem a Stars a legjobb...
Sok sikert kívánok nektek! Blogot nekik!
Üdv.
Ne szopassatok, nem létezhet olyan, hogy Heads-up SNG. Illetve ez egyenlő a HU CG-mel, szerintem...
Van, HU-SNG. Mikrol maradtal, egesz mokas topicok voltak ezugyben itt az akademian. :D :D
hat vagy CG, vagy a DON se lehet rossz, bar ahhoz ki kell muvelnem magam nekem is.
vagyis FR CG-ben nem éri meg matematikailag callolni SC-kkel 4-betet 100BB deepen, SH CG-ben viszont igen?
Egyébként szerintem is jelenleg a HU SNG a legkönnyebb bankroll építő (nekem is bejött:)), de szerintem teljesen kezdőnek nem ajánlott, mert valamilyen szinten tudni kell hozzá játszani és olyan egyszerű, működő alapstratégia nincs mint a DON esetében.
Triccianus
Szerencsére most már van hozzá anyag bőven, szerintem a gosox83 (SITNGOGRINDERS) videói a legjobbak, nagyon jól magyaráz. Meg nyilván a HUSNG.com videók, bár azok már magasabb szinten, de vannak jó Cardrunners és Stoxpoker videók is.
Ingyenes videók közül pedig a Tagpoker-en viszonylag jók vannak, magyarul pedig h4xZ illetve Mabohai videói ajánlottak.