Anyukamrol van szo, bar igaz, nagyi-korban van :). amugy meg a korahoz kepest nem annyira gaz, skypol, msn-ezik, tölt le videokat a netrol, meg ilyenek, szoval azert nincs elveszve. Majd beszamolok a projektrol.
5-ösön pláne don. sokkal inkább, mint cg
Tényleg nem rossz ötlet egy nagyon alap könyvet elolvastatni velük, pl a póker kis zöld könyve, vagy Sklansky A Póker Elmélete egyes fejezeteit.
Én nővéremet tanitgatom, már amennyire tőlem telik. Úgy látom egyelőre nem jártam sikerrel:
(Pokerstarson játszik az accountom alatt:D)
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $9.96 - Pokerhand.org
loool
Tényleg nem rossz ötlet egy nagyon alap könyvet elolvastatni velük, pl a póker kis zöld könyve, vagy Sklansky A Póker Elmélete egyes fejezeteit.
Én nővéremet tanitgatom, már amennyire tőlem telik. Úgy látom egyelőre nem jártam sikerrel:
(Pokerstarson játszik az accountom alatt:D)
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $9.96 - Pokerhand.org
loool
Szia!
Szerintem is a turbo DON a nyerő, Alonsonak van róla egy nagyon jó cikke, szerintem azt bárki megérti, meg persze itt is van egy két-jó video :)
Alapszinten pedig ennyi bőven elég és gyorsan megtanítható.
Összességében könnyebb útnak tűnik, mint a cash.
Ha pedig mégis a LHE mellett döntenél Ed Miller: Bevezetés a hold'em pókerbe című könyve jó kiinduló alap lehet.
Csatlakoznék az SNG-t ajánlók táborához. Abból is a 9 fős, ott a legkisebb a variancia, és a legegyszerűbb a stratégia. 10$-osig bezárólag, ameddig tapasztalatom van bőven elég egy egyszerű alap stratégia.
Ha 100-200$-os BR-al kezdenek, akkor lehet az 1$-os 9 fős SNG-kel indulni. Így beletanulnak még mielőtt komlyabb bukót felhalmoznának.
Ha beszélnek esetleg angolul, akkor nagyon ajánlott a Collin Moshman féle SNG Strategy.
Ha pedig mégis a LHE mellett döntenél Ed Miller: Bevezetés a hold'em pókerbe című könyve jó kiinduló alap lehet.