Póker Fórum Archívum > No-limit Hold’em cash game stratégia topikja > Poker tanitas - total kezdo, idosebb korosztalynak

Littlemage
Válasz matusow88 kommentjére
2010. febr. 23. 23:27

Anyukamrol van szo, bar igaz, nagyi-korban van :). amugy meg a korahoz kepest nem annyira gaz, skypol, msn-ezik, tölt le videokat a netrol, meg ilyenek, szoval azert nincs elveszve. Majd beszamolok a projektrol.

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 23. 23:29

5-ösön pláne don. sokkal inkább, mint cg

OK., nem vetem majd el ezt a lehetoseget sem. Csak ahhoz is fiss vagyok :). bár azert 5 dolcsison csak csak nem buknék (sokat) :D :D

Vincent Vega
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 23. 23:39

Tényleg nem rossz ötlet egy nagyon alap könyvet elolvastatni velük, pl a póker kis zöld könyve, vagy Sklansky A Póker Elmélete egyes fejezeteit.

ladipeti
Válasz Madarassy kommentjére
2010. febr. 23. 23:42

Én nővéremet tanitgatom, már amennyire tőlem telik. Úgy látom egyelőre nem jártam sikerrel:
(Pokerstarson játszik az accountom alatt:D)

Poker hand played on PokerStars with a pot size of $9.96 - Pokerhand.org

loool

hát ettől még a könnyem is kifolyt :D:D

jah egyébként a topichoz is hozzászolva: egy másik pókeres oldal blogjában lehet találkozni fricirics nevű blogolóval, aki egyik bejegyzésében beszél egy barátjáról, aki megtanította anyukáját nl25ön grindolni. 1-2 hónap alatt nyerő lett. Tőle biztos lehet kérni tanácsot, a kezdést illetően.

Littlemage
Válasz Vincent Vega kommentjére
2010. febr. 23. 23:47

Tényleg nem rossz ötlet egy nagyon alap könyvet elolvastatni velük, pl a póker kis zöld könyve, vagy Sklansky A Póker Elmélete egyes fejezeteit.

A Poker elméletet még en sem tudtam elolvasni, csak az elejet :D :D. Amugy igen, mar korabban is ajanlottam neki, most kotelezo lesz :)

spiderbond
Válasz Madarassy kommentjére
2010. febr. 23. 23:50

Én nővéremet tanitgatom, már amennyire tőlem telik. Úgy látom egyelőre nem jártam sikerrel:
(Pokerstarson játszik az accountom alatt:D)

Poker hand played on PokerStars with a pot size of $9.96 - Pokerhand.org

loool

ROFL

mi ez limit póker?

cincinatus
2010. febr. 23. 23:52

Szia!

Szerintem is a turbo DON a nyerő, Alonsonak van róla egy nagyon jó cikke, szerintem azt bárki megérti, meg persze itt is van egy két-jó video :)

Alapszinten pedig ennyi bőven elég és gyorsan megtanítható.

Összességében könnyebb útnak tűnik, mint a cash.

cincinatus
2010. febr. 23. 23:56

Ha pedig mégis a LHE mellett döntenél Ed Miller: Bevezetés a hold'em pókerbe című könyve jó kiinduló alap lehet.

kocka21
2010. febr. 23. 23:57

Csatlakoznék az SNG-t ajánlók táborához. Abból is a 9 fős, ott a legkisebb a variancia, és a legegyszerűbb a stratégia. 10$-osig bezárólag, ameddig tapasztalatom van bőven elég egy egyszerű alap stratégia.

Ha 100-200$-os BR-al kezdenek, akkor lehet az 1$-os 9 fős SNG-kel indulni. Így beletanulnak még mielőtt komlyabb bukót felhalmoznának.

Ha beszélnek esetleg angolul, akkor nagyon ajánlott a Collin Moshman féle SNG Strategy.

Littlemage
Válasz cincinatus kommentjére
2010. febr. 24. 0:08

Ha pedig mégis a LHE mellett döntenél Ed Miller: Bevezetés a hold'em pókerbe című könyve jó kiinduló alap lehet.

szerintem is ez az egyik legjobb magyar nyelvu kezdo konyv.

Élő ügyfélszolgálat