Hogyan kezdjunk jol egy honapot, es folytassuk ugyanugy
Az utolso 3 honapot gyakorlatilag mindig alomszeruen kezdtem, a kozepen volt egy tores, aztan megint ide-oda cikazott a diagramm. Kivancsi lennek, hogy mi lehet az ok erre, hogy honap elejen majdnem nyil egyenes diagram, aztan meg bumm...
1. hand
Hogyan jatszuk meg nagyon szarul a handet underfullal??Tudom mar pf rossz a limp(trash hand).
Ilyen szitukban altalaban ch/c szoktam 3 utcan keresztul to keep the pot low. Most egy srac belemnyitott(itt biztos voltam a fd-ban), csak az aggasztott h a masik jatekos is megadta mogottem, nah mondom ott biztos h van egy 9-es. Flopon nem vszinu a 94, azzal meg a mogottem ulo jatekos visszaemelt volha h vedje a full house-at.Turnon a 97 nek is keves az eselye (nalam 7 es blocker), szoval ezert mertem bevallalni, riveren meg semmi value nincsen szvsz..Mit csinaltatok volna mashogyan??Szvsz ugy voltam vele, ha bukok , akkor mar hosi halalban bukjak, hogy mertem kockaztatni:D Utolag visszanezve turn bet nem igazan tetszik
[pokerhandreplays]2465926[/pokerhandreplays]
2. hand
Bekell valanom nagyon nem tudtam hol allok ebben a partiban. Lehet pf jobb a 3bet.Kozepesen jo jatekos emelt, turnon top 2-vel jobb a push? Igazabol olcson megakartam uszni a sd-nal...
[pokerhandreplays]2466030[/pokerhandreplays]
UI: Innen uzenem LM-nek, hogy tudok EV alatt is nyomulni :D
1.: postflop szerintem jó így, ha check-eled a turn, akkor river bet-re leginkább dobnod kellene, esetleg kisebb emelés is elég (raise-re dobni kell). Ezért kell eldobni az underfull-esélyes lapokat:)
2.: Én nem szoktam pre 3betelni ezeket IP (OOP se:) ) Ha a turn offsuit lenne biztos csak call-t nyomnék (és utána riveren is), de így jobbnak tűnik az emelés, végülis csak az AA/KK ver, azoknak meg kicsi az esélye (és bepakolhata A+fd-vel, ami jó). Riveren csak a blöfföt vered, ami ritka:)
1. Jó volt így, de én kisebbet rr-elnék, és kisebbet betelnék turnon, hogy legyen FE
2. Jó így, river fold
1. pre fold, flop után én tuti lassítok underfullal, riveren lehet ki is blöffölnek, de 2 caller ellen itt nagy mákod volt szerintem.
2. UTG ellen nem tudom beteszem-e turnön, ha nem, akkor riveren callozok.
1. pre fold
Underfullal mi a célod (célotok) a flop reraisel?
2. UTG ellen tuti nem 3betelnék, CO ellen igen.
River nehéz, backdoor flusht nehezen hiszem el. :)
Zsipali: kisebb turn bet az igen jobb, de lehet, h jobb a ch/c
Naggeri: Tudom, h nagy makom volt.. Ha valamelyik pushol riveren, tuti eldobom, igazad van , ezert jo a potkontroll ilyenkor. Nem hiszem, h majdnem psb-em re turnon vmelyik eldobna egy 9-est.
Ceewyl: Leginkabb azert emeltem vissza, mert vedeni akartam a kezemet+ a 9eseket, fd-kat rendesen kifizettetni. Szted milye volt 2. handben?Ugy szamoltam h neki is AK-ja van vagy KKK-ja. Szal max a splitet tudtam elkepzelni.
Ceewyl: Leginkabb azert emeltem vissza, mert vedeni akartam a kezemet+ a 9eseket, fd-kat rendesen kifizettetni. Szted milye volt 2. handben?Ugy szamoltam h neki is AK-ja van vagy KKK-ja. Szal max a splitet tudtam elkepzelni.
Underfullal mi a célod (célotok) a flop reraisel?
1. hand
Itt turnon gondolom elrontottam, velemeny?
[pokerhandreplays]2469985[/pokerhandreplays]
2. hand
Gondolom ez std, minel tobb penzt bepakolni flopon. Ha itt csak top settem lett volna, akkor sztem csak call es turnon ujraertekel.
[pokerhandreplays]2470005[/pokerhandreplays]
Mással nem látom értelmét a river betnek.