1. hand
Itt turnon gondolom elrontottam, velemeny?
[pokerhandreplays]2469985[/pokerhandreplays]
2. hand
Gondolom ez std, minel tobb penzt bepakolni flopon. Ha itt csak top settem lett volna, akkor sztem csak call es turnon ujraertekel.
[pokerhandreplays]2470005[/pokerhandreplays]
1. hand
Nem a turnön rontottad el, hanem flopon. :)
2. hand.
Ez jó volt így szerintem.
Rekord nap
Sick.. 50en jatszottam 6 asztalon + kicsit 20-on. Ma volt eletem legsickebb handje, mar kb 20 embernek elmondtam skypeon, de ide is kell postolni:)
Hand of the day:
Flopon lehet jobb a donk, de biztos voltam benne, h valaki belefog nyitni.
[pokerhandreplays]2477582[/pokerhandreplays]
2. hand
Eleg aggressziv 42/24 es jatekos squeezel pf, itt jo ez a line? A blocker miatt toltam ra.
[pokerhandreplays]2477607[/pokerhandreplays]
3. hand
Donk flop, a visszaemelesre nem akartam rr-ni, mert akkor kb elarultam volna, h 34 van nalam, es ezt kihasznalva ip callolhat es akar parozodott/fd-s boardon akar kiis bloffolhet+ deepek vagyunk.Inkabb turnon c/r terveztem, habar donk/call is sztem jo.Kb riveren 99,9%-ban biztos voltam, h verve vagyok...
[pokerhandreplays]2477610[/pokerhandreplays]
4. hand
PF&flop std, turnon itt jo a lead?
[pokerhandreplays]2477625[/pokerhandreplays]
5. hand
Flop jo a nyitas vagy inkabb ch/c? 3rd barrellezni, azert akartam mert bet-bet, ch/f az tul weak lenne.
[pokerhandreplays]2477626[/pokerhandreplays]
6. hand
Flopon jobb a ch/c, vagy ch/r? Turnon bet/call az a legjobb valasztas?
[pokerhandreplays]2477628[/pokerhandreplays]
7. hand
:):) Flopon itt csak calloltam, a tobbi kisebb fd-t benntartva. Egyik jatekost setre tettem. Turn bet nem kicsi?
[pokerhandreplays]2477683[/pokerhandreplays]
Kicsit sok hand, de remelem lesz komment!:P
bekerult valami holdem sng/mtt is :) grat a sessionhoz
bekerult valami holdem sng/mtt is :) grat a sessionhoz
UTG limp/raise with AA 2010
Ma is toltam rendesen, 2200 hand +1,5BI. 50 en toltam 6 asztalon.
1. hand
UTG LIMP/RAISE= DUDE, u have aces!! stupid ret*rd
IP szeretek ilyen spekulativ lapokkal callolni, ha tudom h az ellenfelnek 100% AAxx-e van, igy konnyebben jatszhato le a parti postflop.Allin toltam es snapcallolt...fisss
[pokerhandreplays]2483613[/pokerhandreplays]
2. hand
Ilyen handeket nem szeretem elvesziteni..
[pokerhandreplays]2483609[/pokerhandreplays]
3. hand
Itt mit rontottam el? Tudom pf std fold, de nagyon nit asztal volt.Flop ch/r terveztem, mert az ellenfel jol ismer, es tudja hogy sokat cbetelek, es tudja h ez a boardon nagyon nem talalt el. Turnon itt valaha fold?
[pokerhandreplays]2483612[/pokerhandreplays]
ui: lehet kicsit lassitok a tempon, mar idaig jatszottam 16k handet es tulzasba nem akarom vinni a honapot.A minoseg a fontos:O
Mai esti session jol indult, 66 hand egybol +3bi, aztan onnan csokkent a vegen, de azert igy is +2 lett a vege.
1-2 erdekes hand:
Itt total fiss ellen, ellehet ezt dobni?Azert mindent elmond utolag a potbetje turnon....Riveren 6 os fullra tettem, szoval instacall volt, foleg ellene..Jah igen, foleg flopon nem fel potot hiv ha set-je lenne..
[pokerhandreplays]2485051[/pokerhandreplays]
2. hand
42/20 as jatekos ellen itt jo a push? Az a baj, h oop nem akartam volna callolni, push vagy fold?
[pokerhandreplays]2485057[/pokerhandreplays]
Erdekes ez az 50-es szint az tuti..
Hand of the day:
Flopon lehet jobb a donk, de biztos voltam benne, h valaki belefog nyitni.
2. hand
Eleg aggressziv 42/24 es jatekos squeezel pf, itt jo ez a line? A blocker miatt toltam ra.
3. hand
Donk flop, a visszaemelesre nem akartam rr-ni, mert akkor kb elarultam volna, h 34 van nalam, es ezt kihasznalva ip callolhat es akar parozodott/fd-s boardon akar kiis bloffolhet+ deepek vagyunk.Inkabb turnon c/r terveztem, habar donk/call is sztem jo.Kb riveren 99,9%-ban biztos voltam, h verve vagyok...
4. hand
PF&flop std, turnon itt jo a lead?
5. hand
Flop jo a nyitas vagy inkabb ch/c? 3rd barrellezni, azert akartam mert bet-bet, ch/f az tul weak lenne.
6. hand
Flopon jobb a ch/c, vagy ch/r? Turnon bet/call az a legjobb valasztas?
7. hand
:):) Flopon itt csak calloltam, a tobbi kisebb fd-t benntartva. Egyik jatekost setre tettem. Turn bet nem kicsi?
1. hand
UTG LIMP/RAISE= DUDE, u have aces!! stupid ret*rd
IP szeretek ilyen spekulativ lapokkal callolni, ha tudom h az ellenfelnek 100% AAxx-e van, igy konnyebben jatszhato le a parti postflop.Allin toltam es snapcallolt...fisss
2. hand
Ilyen handeket nem szeretem elvesziteni..
3. hand
Itt mit rontottam el? Tudom pf std fold, de nagyon nit asztal volt.Flop ch/r terveztem, mert az ellenfel jol ismer, es tudja hogy sokat cbetelek, es tudja h ez a boardon nagyon nem talalt el. Turnon itt valaha fold?
Itt total fiss ellen, ellehet ezt dobni?Azert mindent elmond utolag a potbetje turnon....Riveren 6 os fullra tettem, szoval instacall volt, foleg ellene..Jah igen, foleg flopon nem fel potot hiv ha set-je lenne..
42/20 as jatekos ellen itt jo a push? Az a baj, h oop nem akartam volna callolni, push vagy fold?