naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2010. okt. 6. 21:12

1. hand

Itt turnon gondolom elrontottam, velemeny?

[pokerhandreplays]2469985[/pokerhandreplays]

2. hand

Gondolom ez std, minel tobb penzt bepakolni flopon. Ha itt csak top settem lett volna, akkor sztem csak call es turnon ujraertekel.

[pokerhandreplays]2470005[/pokerhandreplays]

Huhh, 1. hand sajnos szörnyű. Nagyon túljátszod a underfullokat, ami sajnos elég nagy leak. Flop very-very easy fold. UTG nyit 5 emberbe, kb soha nem lesz blöff, +1 coldcaller, ami kb a legrosszab még nutsot is el tudnék itt képzelni (88**), szóval nálam 99% fold. Az 1%-ra kb a két outot számolom, ha iszonyat deepen vagyunk egy fish ellen.
2. superstandard még deepen is. wp

ceewyl
2010. okt. 6. 21:21

1. hand
Nem a turnön rontottad el, hanem flopon. :)

2. hand.
Ez jó volt így szerintem.

danfiu
Válasz ceewyl kommentjére
2010. okt. 8. 0:21

Rekord nap

Sick.. 50en jatszottam 6 asztalon + kicsit 20-on. Ma volt eletem legsickebb handje, mar kb 20 embernek elmondtam skypeon, de ide is kell postolni:)

Image

Hand of the day:

Flopon lehet jobb a donk, de biztos voltam benne, h valaki belefog nyitni.

[pokerhandreplays]2477582[/pokerhandreplays]

2. hand

Eleg aggressziv 42/24 es jatekos squeezel pf, itt jo ez a line? A blocker miatt toltam ra.

[pokerhandreplays]2477607[/pokerhandreplays]

3. hand

Donk flop, a visszaemelesre nem akartam rr-ni, mert akkor kb elarultam volna, h 34 van nalam, es ezt kihasznalva ip callolhat es akar parozodott/fd-s boardon akar kiis bloffolhet+ deepek vagyunk.Inkabb turnon c/r terveztem, habar donk/call is sztem jo.Kb riveren 99,9%-ban biztos voltam, h verve vagyok...

[pokerhandreplays]2477610[/pokerhandreplays]

4. hand

PF&flop std, turnon itt jo a lead?

[pokerhandreplays]2477625[/pokerhandreplays]

5. hand

Flop jo a nyitas vagy inkabb ch/c? 3rd barrellezni, azert akartam mert bet-bet, ch/f az tul weak lenne.

[pokerhandreplays]2477626[/pokerhandreplays]

6. hand

Flopon jobb a ch/c, vagy ch/r? Turnon bet/call az a legjobb valasztas?

[pokerhandreplays]2477628[/pokerhandreplays]

7. hand

:):) Flopon itt csak calloltam, a tobbi kisebb fd-t benntartva. Egyik jatekost setre tettem. Turn bet nem kicsi?

[pokerhandreplays]2477683[/pokerhandreplays]

Kicsit sok hand, de remelem lesz komment!:P

Littlemage
2010. okt. 8. 0:39

bekerult valami holdem sng/mtt is :) grat a sessionhoz

danfiu
Válasz Littlemage kommentjére
2010. okt. 8. 0:45

bekerult valami holdem sng/mtt is :) grat a sessionhoz

Azt az egyik haverom kuldte at, csak veletlenul betettem, mert fish vok:D Btw koszi;)

danfiu
2010. okt. 9. 2:21

UTG limp/raise with AA 2010

Ma is toltam rendesen, 2200 hand +1,5BI. 50 en toltam 6 asztalon.

1. hand

UTG LIMP/RAISE= DUDE, u have aces!! stupid ret*rd

IP szeretek ilyen spekulativ lapokkal callolni, ha tudom h az ellenfelnek 100% AAxx-e van, igy konnyebben jatszhato le a parti postflop.Allin toltam es snapcallolt...fisss

[pokerhandreplays]2483613[/pokerhandreplays]

2. hand

Ilyen handeket nem szeretem elvesziteni..

[pokerhandreplays]2483609[/pokerhandreplays]

3. hand

Itt mit rontottam el? Tudom pf std fold, de nagyon nit asztal volt.Flop ch/r terveztem, mert az ellenfel jol ismer, es tudja hogy sokat cbetelek, es tudja h ez a boardon nagyon nem talalt el. Turnon itt valaha fold?

[pokerhandreplays]2483612[/pokerhandreplays]

ui: lehet kicsit lassitok a tempon, mar idaig jatszottam 16k handet es tulzasba nem akarom vinni a honapot.A minoseg a fontos:O

danfiu
2010. okt. 10. 0:43

Mai esti session jol indult, 66 hand egybol +3bi, aztan onnan csokkent a vegen, de azert igy is +2 lett a vege.

1-2 erdekes hand:

Itt total fiss ellen, ellehet ezt dobni?Azert mindent elmond utolag a potbetje turnon....Riveren 6 os fullra tettem, szoval instacall volt, foleg ellene..Jah igen, foleg flopon nem fel potot hiv ha set-je lenne..

[pokerhandreplays]2485051[/pokerhandreplays]

2. hand

42/20 as jatekos ellen itt jo a push? Az a baj, h oop nem akartam volna callolni, push vagy fold?

[pokerhandreplays]2485057[/pokerhandreplays]

Erdekes ez az 50-es szint az tuti..

Sai
2010. okt. 10. 1:38

Hand of the day:

Flopon lehet jobb a donk, de biztos voltam benne, h valaki belefog nyitni.

Flopon potot kell nyitni, freerollozhatsz másik sor ellen, itt elvileg csak sor emel (vagy erősebb), nem éri meg a körcheck-et kockáztatni...

2. hand

Eleg aggressziv 42/24 es jatekos squeezel pf, itt jo ez a line? A blocker miatt toltam ra.

Postflop nem tehetsz mást, pre meg én is csinálok ilyeneket, ellenfélfüggő:)

3. hand

Donk flop, a visszaemelesre nem akartam rr-ni, mert akkor kb elarultam volna, h 34 van nalam, es ezt kihasznalva ip callolhat es akar parozodott/fd-s boardon akar kiis bloffolhet+ deepek vagyunk.Inkabb turnon c/r terveztem, habar donk/call is sztem jo.Kb riveren 99,9%-ban biztos voltam, h verve vagyok...

Nem jóóó! A visszaemeléssel azt mondja, hogy sora van (vagy erősebb), lehet allin menni és freerollozni (már ha hagyja, de mindenképpen tolni kell be a pénzt). Turn checkkel az a baj, hogyha mégse sora van (hanem A-high fd), akkor mögédcheckel és riveren tulhuzhat/dobhat ha nem esik semmi neki. River: jó a c/c, bár a 99.9% elég lenne a dobáshoz:)

4. hand

PF&flop std, turnon itt jo a lead?

A turn lead színtiszta blöff (gondolom b/f a move) (sort reppelsz), ezt jobban szeretem blockerrel+semmivel megtenni, itt én inkább c/c-t játszok ilyenkor, és riveren szedek value-t, ha nut lapom alakul ki.

5. hand

Flop jo a nyitas vagy inkabb ch/c? 3rd barrellezni, azert akartam mert bet-bet, ch/f az tul weak lenne.

Flop c/f, szimpla OESD-d van, ami semmi. Ha már barrelezgetsz nyilván riveren is kell:) Ezt egy értelmesebb player megadja top2-vel is... Ezért kell flopon feladni.

6. hand

Flopon jobb a ch/c, vagy ch/r? Turnon bet/call az a legjobb valasztas?

Preflop dobás, postflop teljesen jó.

7. hand

:):) Flopon itt csak calloltam, a tobbi kisebb fd-t benntartva. Egyik jatekost setre tettem. Turn bet nem kicsi?

Flop call jó, turn bet kicsi, mert van odds-a a set-nek megadni. River bet is kicsi, de az már ellenfélfüggő:)

Sai
2010. okt. 10. 1:44

1. hand

UTG LIMP/RAISE= DUDE, u have aces!! stupid ret*rd

IP szeretek ilyen spekulativ lapokkal callolni, ha tudom h az ellenfelnek 100% AAxx-e van, igy konnyebben jatszhato le a parti postflop.Allin toltam es snapcallolt...fisss

Királyság

2. hand

Ilyen handeket nem szeretem elvesziteni..

Királyság

3. hand

Itt mit rontottam el? Tudom pf std fold, de nagyon nit asztal volt.Flop ch/r terveztem, mert az ellenfel jol ismer, es tudja hogy sokat cbetelek, es tudja h ez a boardon nagyon nem talalt el. Turnon itt valaha fold?

Pont preflop rontottad el, egyszerűen nem szabad olyan lappal bemenni, amivel underfull-t képezhetszm mert barominehéz eldobni, és nyerni nagyon nehéz vele OOP... Ha az ellenfél tudja, hogy sokat cbetelsz és ez a board nem találhat el nagyon, akkor bet, mert jó eséllyel ráblöfföl/megad sokkal rosszabbal. Flop check nem tetszik, mert sorhúzóval mögédcheckel, turn-ön meg csak lesed, amikor jön a raise...

Sai
2010. okt. 10. 1:49

Itt total fiss ellen, ellehet ezt dobni?Azert mindent elmond utolag a potbetje turnon....Riveren 6 os fullra tettem, szoval instacall volt, foleg ellene..Jah igen, foleg flopon nem fel potot hiv ha set-je lenne..

Nálam ez pre limp (2 limpelőre már nem emelek, mert gyakran mindkettő megadja és multiway nem jó ez a lap), flop fold (biztos, hogy legalább az egyiknek erősebb lapja van, de gyakran mindkettőnek). Utána ok.

42/20 as jatekos ellen itt jo a push? Az a baj, h oop nem akartam volna callolni, push vagy fold?

Királyság

Élő ügyfélszolgálat