Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 20.00/40.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Turn-t ti hogy játszátok?
Bradlacko=soux yeah!
Akkor felfedem en is magam
BLaci77=troger77
Mondjuk regebben a ps-en BLaci77 volt a nickem de azota kulfoldre koltoztem es mivel nem tudtam itt hasznalni az eredeti nickem igy csinaltam egy ujat es a ps volt kegyes es rovid levelezgetes utan a blaci77 et zaroltak.
nem vagyok szakértő, de amikor nem tudsz scoopolni, és van is lent low lehetőség, szerintem érdemes potcontrollozni. (kivéve, ha high-ra nutsod van)
én a flopon sem nagyon hívtam volna (második set vs. low + flöss/sorhúzó)
Ilyen deepen már ezt a floppot se erőltetném túlzottan (ch/c), a turn-ön szerintem dobnék, főleg ha pot környékén hív.
Én pre nem biztos, hogy emelnék vagy HU-ban ez standard? Nem szívesen játszok ilyen típusú lappal pozíción kívül emelt potban. Tipikusan az a hand amivel keveset fogunk nyerni, viszont nagyon sokat veszíthetünk. Mondjuk HU PLO8-t még életemben nem játszottam :)
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 20.00/40.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Turn-t ti hogy játszátok?
Hoztam egy mai csokrot nektek. :)
Most többségében nyert partikat teszek be.
Viszont gyertek ti is posztoljatok!!! :)
:Ah::4d::5d::2c:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 30.00/60.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:As::Ks::2d::3d:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 15.00/30.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:As::Js::2d::8c:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 25.00/50.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ah::7h::2s::8c:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 15.00/30.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
És akkor hoztam 2 kérdést. :)
1. :Ac::3c::Js::4s: Floppon szerintetek is standard call? (ismeretlen játékos ellen)
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2.:4d::9d::4h::2s: Szerintetek inkább lassítani kell, vagy így nyerhető el a legtöbb value?
1. :Ac::3c::Js::4s: Floppon szerintetek is standard call? (ismeretlen játékos ellen)
[URL="http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/1948297_280C4D08E6"]No Limit Omaha Hi/Lo
2.:4d::9d::4h::2s: Szerintetek inkább lassítani kell, vagy így nyerhető el a legtöbb value?
Sziasztok!
Ellenfél ellen viszonylag sokat játszunk, de hogy is fogalmazzak, szeret játszani, de nem igazán tud :D :D
weaktight | Hand | Kc4dQhAc - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Hogyan nyerjünk értéket? :)
2.
weaktight | Hand | 3sAs8c7h - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Mennyire hibás ilyen kézzel callolni a pre 3betjét? Agresszív ellenfél, sokat játszik vissza rám. Hiba, ha itt 4betelem preflop?
második hand sima 3bet BTNről